Vár Téged a Time To Move 2023-ban is!

2023.09.19.
Szervezeteknek ajánljuk

Vár Téged a Time To Move 2023-ban is!

Hasznosan töltenéd el az októberi őszi napokat, de még nem találtad meg a megfelelő programot? Érdekelnek a nemzetközi tanulási-, önkéntes- és gyakornoki lehetőségek? Csatlakozz a Time To Move kampány eseményeihez, ahol segítséget kaphatsz abban, hogyan indulj el ezen az úton!

Mi is az a Time To Move?

A Time To Move  Európa-szerte októberben megvalósuló kampány, amit az Eurodesk hálózat szervez. Egy hónap alatt több száz esemény valósul meg annak érdekében, hogy minél többet megtudhass a külföldi lehetőségekről. Ezen alkalmak során első kézből kaphatsz személyre szabott információkat, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

 

Hol találhatod meg ezeket a programokat?

Az Eurodesk partnerek által szervezett nagyon változatos és izgalmas események ingyenesek, azonban néhány esetben regisztrációhoz kötöttek. A kampány weboldalán egy interaktív térkép segítségével találhatod meg a hozzád legközelebbi események időpontját, helyét és rövid leírását. Ha pedig kellően vállalkozó szelleműnek és bátornak érzed magad, válassz valamelyik európai ország lehetőségei közül!

Amennyiben pedig nem tudsz részt venni egyiken sem, látogass el az Eurodesk Opportunity Finder felületére, ahol hasznos információkat találsz európai mobilitási projektekről a tanulás, önkéntesség, gyakornoki helyek, felhívások és támogatások kategóriában.

 

A 2023-as év kihívásai

Ahogyan az eddigi években, idén is több kihívásban teljesíthetsz. A közösségi média kihívásban egy videó elkészítésére invitálunk, a pólótervező kihívásban pedig kreatív énedet csillogtathatod meg. Mindkettő esetében értékes nyeremények várnak a legjobban teljesítőkre. A részleteket ebben a cikkben gyűjtöttük össze. Emellett az @eurodesk Instagram oldalát is érdemes követni, ahol minden héten egy kérdésre várják fiatalok válaszait. Kövesd be, válaszolj, hátha Te leszel a szerencsés nyertes!

           

 

Milyen egyéb lehetőségek várnak rád?

Az elmúlt évek nagysikerű online szabadulószobái, a Kalandozások Berlinben és Rejtélyek Rigában továbbra is elérhetőek a központi honlapon. Fogj össze barátaiddal, alkossatok csapatokat és játsszatok együtt vagy egymás ellen!

Folytatódik a Talkative Thursdays Podcast sorozat, ami minden héten új epizóddal jelentkezik. Ha érdekel, hogy milyen témákban osztják meg szakértők és fiatalok osztják a tapasztalataikat és élményeiket, akkor hallgasd és nézd vissza őket YouTubeon, Instagramon vagy Spotifyon!

 

Tarts lépést velünk!

Keresd fel weboldalunkat, ahol újabb hírekkel jelenkezünk minden héten! Kövess minket Instagramon és Facebookon, hogy le ne maradj a hasznos információkról és érdekességekről. Valamint ne felejts el bekapcsolódni a kihívásokba és természetesen vegyél részt az izgalmas eseményeken!

Reméljük, hogy megtalálod a hozzád leginkább illő lehetőségeket!