Vegyél részt a Time To Move kihívásaiban!

2023.09.19.
Híreink

Vegyél részt a Time To Move kihívásaiban!

A Time To Move keretében idén is izgalmas kihívások várnak rád, amikkel akár értékes ajándékokat is nyerhetsz.

Az októberben megvalósuló Time To Move  kampány során több száz esemény közül válogathatsz, hogy minél többet megtudhass a nemzetközi lehetőségekről. Emellett a fiatalokaktív részvételére is számítanak az alábbi két versenyfelhívás kapcsán.

Lássuk melyek ezek!

1. Közösségi média kihívás

Nem kell profi fotósnak vagy videósnak lenned, hogy részt vegyél benne, elég csak a telefonodat használnod! Készíts egy rövid videót magadról, miközben otthon unatkozol a pizsamádban, majd hirtelen egy olyan eseményen veszel részt, ahol nagyon jól érzed magad. Válassz egy hozzá illő zenét, készíts narrációt – amennyiben szeretnél –, és töltsd fel az összevágott videót Instagramra vagy TikTokra a #TimeToMove2023 hashtaggel legkésőbb október 31-ig.

Minden héten kiválasztásra kerül egy nyertes, aki értékes Time To Move ajándékokkal lesz gazdagabb.

2. Pólótervező kihívás

Ha szeretnéd megcsillogtatni a kreativitásodat, akkor ez a felhívás Neked szól! Készítsd el tervedet az „Utazás Európán át” tematikában, hogy a Tiéd lehessen egy Eastpak hátizsák, egy Polaroid fényképezőgép vagy egy Interrail bérlet! Töltsd fel a tervedet a honlapra szeptember 4. és október 31. között, és ha szerencsés vagy, akkor egyike lehetsz annak az öt nyertesnek, akik a közönség szavazatai alapján kerülnek kiválasztásra; vagy annak a három fiatalnak, akiket pedig az Eurodesk hálózat nemzeti koordinátorai szavaznak meg.

Részt veszek a pólótervező kihívásban

+ Nyereményjáték az @eurodesk Instagram oldalán

Kövesd be az @eurodesk Instagram oldalát, ahol októberben minden héten egy adott kérdésre várják a fiatalok válaszait! A helyesen válaszolók között hetente kisorsolnak egy nyertest, aki Time To Move ajándékokkal lesz gazdagabb.