Kiadványaink

Hogyan maradj mentálisan egészséges külföldön?
Tervezed, hogy a közeljövőben külföldre mész? Külföldön élni nagyszerű élmény lehet, de az is fontos, hogy jól érezd magad, és készülj fel időben a rád váró "kultúrsokkra". Az angol nyelvű kiadvány ehhez próbál útmutatót adni.
Guide on Inclusive Communication
A kiadvány célja, hogy támogassa mindazokat, akik a fiatalokkal és a fiatalokért dolgoznak a befogadóbb és hozzáférhetőbb ifjúsági információk kialakításában, tartalmazva az inkluzív kommunikáció kiépítésének alapelveit.
YIminds - Mentális egészség és ifjúsági információs szolgáltatások
A YIminds egy átfogó jelentés, amely betekintést nyújt a fiatalok mentális egészségi állapotába. Alapvető forrás mindazok számára, akiknek fontos a fiatalok mentális egészsége, és megfelelő támogatást szeretnének nyújtani számukra.
Útikalauz a következő európai élményedhez
Az Eurodesk hálózat által kiadott kiadvány fiataloknak nyújt segítséget a megfelelő külföldi lehetőségek közötti eligazodásban és megtalálásban.
Euro-Participation and Euro-Activism kiadvány
Mit jelent a gyakorlatban egy uniós ország állampolgáraként egyben európai polgárnak is lenni? Ha többet szeretnél megtudni erről, és az Európai Unióról, akkor ez az angol nyelvű Eurodesk kiadvány Neked szól!
Eurodesk Awards 2023 - Projekt Katalógus
A kiadvány betekintést nyújt a a 2023-ban Eurodesk Awards-ra benyújtott összes projektbe.