Kiadványaink

Európai választások InfoKit
2024-ben az uniós polgárok döntenek arról, hogy ki képviselje őket az Európai Parlamentben. A kiadvány segítségedre lehet eligazodni a választás útvesztőjében.
Nemzetközi lehetőségek neked!
Kiadványunkból kiderül, milyen élményekkel vár az Erasmus+ program, az Európai Szolidaritási Testület, a DiscoverEU és az Eurodesk. (*A leporelló a forrás megjelölésével, a mobilitás és a nemzetköziesítés népszerűsítése érdekében szabadon felhasználható.)
Kérdésed van? Kezdd velünk! Nemzetközi információk fiataloknak
A kiadványunkból megismerheted felületeinket, az Európai Unió programjait és az Eurodesk szolgáltatásait. (*A leporelló a forrás megjelölésével, a mobilitás és a nemzetköziesítés népszerűsítése érdekében szabadon felhasználható.)
Kérdésed van? Kezdd velünk! Bemutatkozik az Eurodesk ifjúsági információs hálózat
A kiadványból megismerhető az Eurodesk hálózat, milyen tevékenységeket folytatunk, milyen programokról nyújtunk tájékoztatást. (*A leporelló a forrás megjelölésével, a mobilitás és a nemzetköziesítés népszerűsítése érdekében szabadon felhasználható.)
Hogyan maradj mentálisan egészséges külföldön?
Tervezed, hogy a közeljövőben külföldre mész? Külföldön élni nagyszerű élmény lehet, de az is fontos, hogy jól érezd magad, és készülj fel időben a rád váró "kultúrsokkra". Az angol nyelvű kiadvány ehhez próbál útmutatót adni.
Guide on Inclusive Communication
A kiadvány célja, hogy támogassa mindazokat, akik a fiatalokkal és a fiatalokért dolgoznak a befogadóbb és hozzáférhetőbb ifjúsági információk kialakításában, tartalmazva az inkluzív kommunikáció kiépítésének alapelveit.