Kiadványaink

Eurodesk Awards 2021 - Project Catalogue
A kiadvány betekintést nyújt a 2021-es Eurodesk Awards-ra benyújtott összes projektbe.
Kutatás az önkéntesség-alapú ifjúsági munkáról
A kiadvány összefoglalja az Európai Ifjúsági Fórum az önkéntességen alapuló ifjúsági munkáról 15 országban végzett kutatását.
Euro-Participation & Euro-Activism
Ha érdekel az Európai Unió története és jelene, az EU célkitűzései és értékei, hogy mindezek miként hatnak a mindennapi életedre, és hogy hogyan tudod az EU jövőjét Te is aktívan alakítani, akkor olvasd el az Eurodesk legfrissebb, angol nyelvű kiadványát!
Youth Info Survey 2022
Az Eurodesk mobilitási és ifjúsági információs felmérés harmadik kiadása a 13 és 35 év közötti fiatalokat célozta meg, és célja az volt, hogy megértsék információs mintáikat és a tanulási mobilitásról alkotott felfogásukat a COVID-19 globális világjárvány
Euro-Working - Rövidített kisokos külföldi munkavállaláshoz és önkéntességhez
Szeretnél külföldi munkatapasztalatot szerezni, de nem tudod, merre indulj el? Ebben segít az Eurodesk Euro-Working kiadványa, benne az Europass legjobb tippjeivel
Eurodesk 2022-2027 Stratégiai kiadvány
Az Eurodesk 2022-2027 stratégiai kiadvány hosszútávú célokat tűz ki az Eurodesk hálózat számára, annak érdekében, hogy még inkább megerősítse és növelje a fiatalokra gyakorolt (információ-szolgáltatási) hatását szerte Európában.