Kiadványaink

Euro-Working
Szeretnél külföldi munkatapasztalatot szerezni, de nem tudod, merre indulj el? Ebben segít az Eurodesk Euro-Working kiadványa.
COVID-19 Membership Survey
Az Eurodesk Brussels Link felmérést végzett arról, hogy a COVID-19 okozta járványhelyzet hogyan érintette a fiatalokkal foglalkozó szakembereket. A felmérésben 18 ország 90 válaszadója vett részt.
Eurodesk Awards 2021 - Project Catalogue
A kiadvány betekintést nyújt a 2021-es Eurodesk Awards-ra benyújtott összes projektbe.
Eurodesk Annual Overview 2020
Az Eurodesk Annual Overview bemutatja a nemzetközi és a hazai hálózat miképpen támogatta a fiatalokat a pandémia során az elmúlt évben. Továbbá a kiadványban hangsúlyosan jelenik meg a hálózat fennállásának 30. évfordulója és a rendhagyó ünneplés is.
Eurodesk hajtogatott plakát
Kattints színes kiadványunkra, és ismerd meg felületeinket, az Európai Unió programjait és az Eurodesk szolgáltatásokat! (*A leporelló a forrás megjelölésével, a mobilitás és a nemzetköziesítés népszerűsítése érdekében szabadon felhasználható.)
Nemzetközi mobilitási információk fiataloknak
Ismerd meg szolgáltatásainkat és az Európai Unió fiataloknak szóló programjait kiadványunk segítségével! (*A leporelló a forrás megjelölésével, a mobilitás és a nemzetköziesítés népszerűsítése érdekében szabadon felhasználható.)