Kérdésed van? Kezdd velünk – Infografika

2024.07.16.
Tippek és ötletek fiataloknak

Kérdésed van? Kezdd velünk – Infografika

Külföldre szeretnél menni, de nem tudod milyen lehetőségeid vannak? Kipróbálnád magad nemzetközi környezetben, de nem tudod melyik országot válaszd? Ne aggódj, mi mindenben támogatunk! Infografikánkon összeszedtük neked a legfontosabb külföldi programlehetőségeket és azokat az oldalakat, ahol a legegyszerűbben tudsz értesülni róluk.

Opportunity Finder

Számtalan lehetőség vár rád az ESC és az Erasmus+ programokon túl! Tudtad, hogy rengeteg más nemzetközi szervezet és EU-s intézmény ösztöndíjprogramjaira és képzési lehetőségeire is pályázhatsz? Szeretnél külföldön szakmai gyakorlatot végezni vagy önkénteskedni, de nem tudod, hogyan állj neki? Itt mindent egy helyen találsz!

Instagram

Értesülj elsőként az európai lehetőségekről, hazai ifjúsági programokról és az Európai Unió működéséről! Instagram oldalunkon hasznos mobilitási tippeket találhatsz, hogy könnyebben induljon a következő utad!

Ugródeszka hírlevél Fiataloknak

13-30 év közötti fiatal vagy? Iratkozz fel a hírlevelünkre, ugyanis mi havi rendszerességgel tájékoztatunk téged a legfrissebb külföldi lehetőségekről, történésekről.

Ti történeteitek

Még nem vagy biztos benne, hogy melyik kalandba vágj bele? Olvasd el fiatalok beszámolóit a DiscoverEU programról, önkéntes élményeikről vagy részképzésükről. Garantáltan megjön a kedved az utazáshoz! Ha pedig már részt vettél valamelyik mobilitási programban, oszd meg velünk a történeted, hogy mások is megismerhessék a te sztoridat.

Külföldi mobilitási programok

Szeretnéd felfedezni Európát, miközben magadat és a határaidat is megismered? Két hét vonattal Nyugat-Európában? Három hónap szakmai gyakorlat egy skandináv országban? Vagy egy év önkénteskedés Olaszországban? Térképezd fel a lehetőségeidet és találd meg a számodra megfelelőt!

Kapcsolat

Ha kérdésed van, mi segítünk összekapcsolni a lakóhelyedhez legközelebbi Eurodesk partnerünkkel, aki személyesen is segíthet neked a mobilitással kapcsolatos kérdéseidben. Ezen kívül ne feledd, bármikor írhatsz nekünk is üzenetet, segítünk.

 

Még több információért nézd meg Infografikánkat, és ne feledd el megnézni rövid videónkat!