Oszd meg velünk történetedet!

2024.02.07.
Nemzetközi élmények

Oszd meg velünk történetedet!

DiscoverEU utazóként végigjártad Európát? Ifjúsági cserén hasznos ismeretekkel gazdagodtál? Fél évet külföldön tanultál főiskolai éveid során? Netán önkéntesként segítetted egy szervezet munkáját? Mindezeken túl pedig felejthetetlen élményeket szereztél? Amennyiben ezen kérdések bármelyikére a válasz igen, akkor várjuk rövid élménybeszámolódat, amelynek elkészítése és feltöltése maximum 15 percet vesz igénybe. Ehhez adunk most kis segítséget a számodra!

  1. Keress egy csendes helyet, majd gondold végig, mik is történtek a program során, amiben részt vettél. Akár írj le magadnak néhány kulcsszót – milyen típusú program, helyszín, miről szólt, milyen nemzetiségű fiatalokkal voltál ott, milyen vicces dolgok történtek –, ezek segítségével könnyebben el tudod majd kezdeni a megírását.
  2. Ha már tudod, hogy miket is szeretnél kiemelni, kezdd el írni, ami eszedbe jut. Nem baj, ha még nincsen logikai kapcsolat a mondatok között, a lényeg, hogy tartsd meg minden gondolatodat. Nem kell hosszúnak lennie, fél A4-es oldal, kb. 1000-1500 karakter bőven elegendő.
  3. Amint ezzel készen vagy, olvasd át, alakíts a mondatok sorrendjén, ha újabb információk jutottak eszedbe, tedd még hozzá.
  4. Válassz ki egy fotót, ami szerinted legjobban jellemzi a programot!
  5. Ezután menj fel az Eurodesk oldalára, ahol már nincs más dolgod, mint a neved és az e-mail címed megadásán túl kitalálni egy címet, feltöltened a képet és a megírt élményt, elfogadni az adatvédelmi nyilatkozatot, majd a lap alján rákattintani a Történet beküldése gombra. 
  6. Ezután pedig már csak várnod kell 1-2 napod, amíg történeted olvashatóvá tesszük.

       +  Inspirációként pedig olvasd el mások beszámolóit honlapunkon!

 

Küldd el saját történetedet!