Küldd el a saját történedet!
Send in your story!

Történet rögzítése / How to do it?

Az a cím, amivel szeretnéd, hogy a történeted megjelenjen az oldalon. A változtatás jogát fentartjuk! The title that you would give to your story. We reserve the right to make changes.

Maximum három mondatos bevezető szakasz, amiben összefoglalod a lényeget. Write maximum 3 sentences with which you would start your story.

Adj meg egy borítóképet a történetedhez. A rendszer csak JPG és PNG képet fogad el! A kép feltöltése nem kötelező. Please, upload one photo for your story: this should be a photo of you. The platform accepts only JPG and PNG formats. Uploading a photo/picture is not required.

A történet megadása kötelező! / Completion is required

Ide írhatod le a történetedet. A tartalom kitöltése kötelező! You may write your story here. Filling in the text boy is required.

Személyes adatok / Personal data

A neved megadása kötelező!

A neved fog megjelenni a történeted alatt és mi is ezt használjuk a kapcsolattartáshoz. Az neved megadása kötelező. The name under which your story will be published. Also, we will use this to contact you. Completion is required.

Az e-mail címed megadása kötelező!

Az e-mail címed amin felvehetjük veled a kapcsolatot. Nem fog megjelenni a cikk mellett/alatt. Az e-mail cím megadása kötelező. The e-mail address that we will use to contact you. This will not be published; its only purpose is to contact you. Completion is required.

Telefonszám a könnyebb kapcsolattartásért. Nem fog megjelenni a feltöltött cikk mellett/alatt. The telephone number that we may use to contact you. This will not be published; its only purpose is to contact you.

Kötelező elem. Completion is required.

Kötelező elem. Completion is required.

Nem kötelező elem. Completion is not required.

Kötelező elem. Completion is required.

Kérjük olvasd el a felhasználási az adatvédelmi tájékoztatót és jelezd, hogy elfogadod a benne foglaltakat. Kötelező elem. Please, read the Terms of Use and the Privacy Statement, and indicate that you accept its contents. Completion is required.

A gombra kattintva elküldöd a történetet munkatársainknak, akik átnézik és ha bármi kérdés merül fel megkeresnek a megadott elérhetőségeden. By clicking on the button, you will send your story to our colleagues who will check or proofread the content. In case, they have any questions regarding your story, they will contact you via e-mail or phone.