Time to Move 2023

2023.11.16.
Szervezeteknek ajánljuk

Time to Move 2023

Idén októberben a Time to Move kampány keretében sok ezer fiatal szerezhetett információt Európa-szerte a nemzetközi mobilitási lehetőségekről.

2023-ban 29 ország részvételével, összesen 1169 program valósult meg az Eurodesk hálózat szervezésében. Magyarországon 81 eseményen várták partnereink az érdeklődő fiatalokat.

A sokszínű online és offline programok célja az volt, hogy megismertessék a fiatalokkal a nemzetközi tanulási, önkéntes és gyakornoki lehetőségeket - –az ország legtávolabbi szegleteiben is -, Partnereink sokszínű programokat valósítottak meg: játékestek, flashmobok, tájékoztató alkalmak, tökfaragó délután és jelmezes bulik. Emellett bekapcsolódtak a települések rendezvényeibe is (börzék, diákfórumok, pályaválasztási napok), vagy iskolákban rendkívüli osztályfőnöki órák keretében tartottak interaktív előadásokat. Ezeken az alkalmakon olyan fiatalok is hangot kaptak, akik már rendelkeznek nemzetközi tapasztalatokkal, vagy éppen jelenleg hazánkban önkénteskednek.

     

A kampány központi honlapján nem csak a számukra megfelelő programot találhatták meg a fiatalok, hanem az online szabadulószobákat is (Rejtélyek Rigában és Kalandozások Berlinben) – amik továbbra is elérhetőek. Még több hasznos tippet és trükköt tudhattak meg a Talkative Thursdays podcast epizódjainak izgalmas beszélgetéseiből.

Bízunk benne, hogy mindannyian, akik belekóstolhattak a változatos programokba, hatalmas élményekkel és rengeteg ismerettel gazdagodtak, és az Eurodesk partnerek meghozták a kedvet Európa felfedezéséhez!

Ha idén lemaradtál volna a programokról akkor sem kell elkeseredned, jövő októberben ismét Time to Move! Ha első kézből szeretnéd megkapni az információkat, akkor iratkozz fel hírlevelünkre vagy keresd Eurodesk partnereinket!

Feliratkozom

Találkozzunk 2024-ben is!