Iratkozz fel az Eurodesk megújult hírlevelére!

2024.01.18.
Szervezeteknek ajánljuk

Iratkozz fel az Eurodesk megújult hírlevelére!

Az Eurodesk Magyarország havonta megjelenő hírlevele, az Ugródeszka hosszú múltra tekint vissza - kezdetben nyomtatott formában jelent meg, majd online formára váltva - 2024-ben már a XXV. évfolyam levelei kerülnek kiküldésre.

2023 május óta külön hírlevélre iratkozhatnak fel a nemzetközi mobilitási lehetőségek iránt érdeklődő fiatalok, és egy másikra a fiatalokkal foglalkozó és/vagy az ifjúságügy iránt érdeklődő szakemberek és szervezetek.

Mire számíthatnak a feliratkozóink?

Ugródeszka Fiataloknak:

  • Nemzetközi lehetőségek gyűjteménye: a legaktuálisabb, fiataloknak szóló nemzetközi versenyek, ösztöndíjak vagy gyakornoki programok.
  • Események gyűjteménye: az ifjúság számára releváns hazai és nemzetközi események, programok, az Eurodesk hálózat partnereinek rendezvényei és egyéb programok, melyekbe a fiatalok bekapcsolódhatnak.
  • A hónap tippje részben hasznos tippeket és trükköket gyűjtöttünk össze az utazáshoz.

A hónap történeteként minden hónapban kiemelünk egy történetet a különböző Erasmus+ programokban részt vett fiatalok beszámolóiból. Ha részt vettél valamilyen Erasmus+ mobilitáson (legyen szó ifjúsági cseréről, szakmai gyakorlatról, tréningről, felsőoktatási mobilitásról, vagy akár DiscoverEU utazásról vagy a külföldi önkéntességről), és szívesen megosztanád másokkal élményeidet, írd meg nekünk a történeted:

Megírom a történetem!

Ezáltal a te történeted is bekerülhet a hírlevelünkbe, így inspirálhatod a többi fiatalt.

Ugródeszka Szervezeteknek:

  • Értesülhet az ifjúsági szakembereknek szóló aktuális Eurodesk hírekről és eseményekről, különböző konferenciákról, képzésekről, online elérhető szakmai anyagokról.
  • Lépést tarthat az ifjúságügy, az EU-s ifjúságpolitika világában történő folyamatokkal, változásokkal.
  • Tudomást szerezhet a legújabb pályázással kapcsolatos információkról.
  • Értesülhet társhálózati partnereink (Europass, Euroguidance, EURES, Nemzeti Ifjúsági Tanács) legfrissebb híreiről és programjairól.
  • Nem maradhat le a Tempus Közalapítvány szervezeteknek szóló eseményeiről.

A fiatalokkal foglalkozó szervezetek számára azt ajánljuk, hogy iratkozzanak fel a fiataloknak szóló Ugródeszka hírlevélre is, hogy az ifjúsági szakembereken keresztül, első kézből értesülhessenek az őket érintő hírekről és lehetőségekről.

Feliratkozom a hírlevélre!