YOUTHPASS+ - AZ EGYSZERŰ ADMINISZTRÁCIÓTÓL AZ ÉRTÉKES TANÚSÍTVÁNYIG

2023.05.22.
Események és programok

YOUTHPASS+ - AZ EGYSZERŰ ADMINISZTRÁCIÓTÓL AZ ÉRTÉKES TANÚSÍTVÁNYIG

A fél napos online műhelymunka célja, hogy együtt áttekintsük a Youthpass-hoz kapcsolódó folyamatokat, megnézzük az egyéni fejlődést tanúsító eszköz lényegi elemeit, valamint, hogy a résztvevők megismerjék és megértsék a Youthpass-hoz szorosan kapcsolódó módszereket és megközelítésmódokat, feltehessék kérdéseiket, illetve megoszthassák egymással a tapasztalataikat.

A Youthpass folyamathoz kapcsolódóan, azon belül is a tanúsítvány kitöltése során gyakran felmerül a kérdés, hogy ez egy szükséges adminisztrációs kötelesség vagy annál több, egy sok szempontból is hasznos eszköz. Ahhoz, hogy a Youthpass tanúsítvány valóban a tanulási eredmények dokumentálására szolgáló eszköz legyen, fontos, hogy megszelídítsük a szükséges fogalmakat, átlássuk és megismerjük a struktúráját és megértsük a hasznát a szervezetünk, illetve az egyén szempontjából.

Időpont: 2022.09.07. 14:00-18:00
Helyszín: Online, Zoom

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 1.

A második alkalommal megvalósuló online műhelymunka célja, hogy együtt áttekintsük a Youthpass-hoz kapcsolódó folyamatokat, megismerjük a nemrég bemutatott stratégiát és az új tanúsítványokat. A program során megnézzük az egyéni fejlődést tanúsító eszköz lényegi elemeit, valamint megismerhetjük és megérthetjük a Youthpass-hoz szorosan kapcsolódó módszereket és megközelítésmódokat – ezen kívül feltehetitek a témához kapcsolódó kérdéseiteket, illetve megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat.

 

Részletek és regisztráció a Tempus Közalapítvány weboldalán.