Vegyél részt partnereink nyár eleji programjain!

2023.05.31.
Fiataloknak ajánljuk

Vegyél részt partnereink nyár eleji programjain!

Érzed már, hogy közeleg a nyár, ugye? Partnereink az ország különböző pontjain jobbnál jobb programokkal várnak téged és barátaidat, hogy együtt alapozzátok meg a nyári hangulatot.

Együttható Egyesület-Eurodesk sportnap, május 27. Gyöngyös

Mint minden évben, idén is megrendezi partnerünk, az Együttható Egyesület a már hagyománnyá volt Eurodesk sportnapot Gyöngyösön. Május 27-én, délután kettőtől var az Együttható csapat mindenkit egy izgalmas futball bajnokságra, amely után egyéb programokkal is bővül a rendezvény. 

További információk

Az Együttható Egyesület az Eurodesk Magyarországi hálózatának Közép-magyarországi szervezete, helyileg Újpesten található. Kiemelt tevékenysége fogyatékos fiatalok támogatása, integrált környezetben, kompetenciafejlesztő programokkal. Emellett, minden fiatal számára, lehetőséget biztosít nemzetközi csereprogramokban, képzésekben, külföldi önkéntes szolgálatban való részvételre. Gyöngyösi tanodájukban ingyenes fejlesztő foglakozásokat tartanak, ifjúsági szabadidős programokat szerveznek főként általános iskolásoknak; hátrányos helyzetű résztvevőik számára adományokat is továbbítanak.

 

Középiskolások Hete május 29- június 3. Szeged

A D2 Ifjúsági Központ immáron nyolcadik alkalommal működik közre a Középiskolások hete nevű ifjúsági kulturális fesztivál szervezésében. Ha Szeged közelében élsz, mindenképp látogass el a rendezvényre, hiszen rengeteg különböző programra számíthatsz! Összegyűlik a képregény klub, megnézheted a helyi középiskolások alkotásaiból álló kiállítást, átadják az Év legmenőbb tanára díjat, de akár koncerteken is részt vehetsz! 

További információk

A D2 Ifjúsági Központ az Eurodesk Magyarországi hálózatának dél-alföldi szervezete, helyileg Szegeden található. A D2 Ifjúsági Központ ifjúsági irodaként, közösségi térként és civil házként is funkcionál, Szeged belvárosában. 

Keresd őket helyben, vagy e-mailben!

 

 

INTERKUL-TOUR eseménysorozat- angol est, május 31. Veresegyház

A Támaszpont MOPKA INTERKUL-TOUR eseménysorozat tavaszi évadának utolsó alkalmán Angliát veheted célba!

Ha szívesen hallanál érdekességeket Angliáról, megismerkednél az ország kultúrájával és történelmével esetleg megkóstolnál egy helyi specialitást, akkor tarts velük május 31-én, szerdán délután a veresi ifjúsági házban! 

További információk

Támaszpont MOPKA az Eurodesk Magyarországi hálózatának Közép-magyarországi szervezete, helyileg Veresegyházon található. A Támaszpont Mentálhigiénés Oktatási és Prevenciós Közhasznú Alapítvány fő célja, hogy segítse a fiatalokat az egészséges felnőtté válás folyamatában. Mindemellett pedig mint Eurodesk partnerek, bármikor számíthatsz rájuk akkor is, ha nemzetközi mobilitással kapcsolatos kérdésed van!

 Keresd őket bizalommal!