Kategória 1

2023.12.05.
Fiataloknak ajánljuk

Várjuk a Ti történeteiteket!

2023.12.05.
Fiataloknak ajánljuk

Várjuk a Ti történeteiteket!

DiscoverEU utazóként bebarangoltad Európát? Ifjúsági cserén hasznos tudással gazdagodtál? Fél évet külföldön tanultál egyetemi éveid alatt? Netán önkéntesként segítetted egy szervezet munkáját? Mindezeken túl pedig felejthetetlen élményeket szereztél? Amennyiben ezen kérdések bármelyikére a válasz igen, akkor várjuk rövid élménybeszámolódat! Ennek elkészítéséhez és feltöltéséhez adunk most kis segítséget a számodra!

  1. Gondold át mik történtek veled a program során, amiben részt vettél. Szedd össze a legszebb emlékeidet, milyen készségeket szereztél, kikkel ismerkedtél meg, milyen vicces dolgok történtek veled. Emellett azt is beleírhatod, hogy milyen tippeket adnál azoknak, akik most terveznek pályázni vagy indulás előtt állnak.
  2. Ha már tudod, hogy miket is szeretnél kiemelni, kezdd el írni, ami eszedbe jut. Nem baj, ha még nincsen logikai kapcsolat a mondatok között, a lényeg, hogy tartsd meg minden gondolatodat. Amint ezzel készen vagy, olvasd át, alakíts a mondatok sorrendjén, ha újabb információk jutottak eszedbe, tedd még hozzá. Nem kell hosszúnak lennie, fél A4-es oldal, kb. 1000-1500 karakter bőven elegendő. Ha már megírtad a történetedet, akkor találj egy frappáns címet a beszámolódhoz.
  3. Válassz ki egy fotót, ami szerinted legjobban jellemzi a programban eltöltött idődet!
  4. Ezután menj fel az Eurodesk oldalára, ahol már nincs más dolgod, mint a neved és az e-mail címed megadásán túl feltöltened a képet és a megírt élményt, elfogadni az adatvédelmi nyilatkozatot, majd a lap alján rákattintani a Történet beküldése gombra. Ezután pedig már csak várnod kell 1-2 napod, amíg történeted olvashatóvá tesszük.