Várjuk a fiatalok történeteit!

2024.02.07.
Szervezeteknek ajánljuk

Várjuk a fiatalok történeteit!

Szervezeted fiatalokat küld ifjúsági cserére? Támogató- vagy fogadó szervezetként önkéntesekkel foglalkozol? DiscoverEu utazókat segítettél hozzá az európai kalandhoz? Netalán iskolád Erasmus+ projektekben vesz részt? Jelezd a fiatalok számára, hogy várjuk élménybeszámolóikat!

Várjuk a nemzetközi mobilitási projektben részt vett fiatalok rövid, maximum 3-4 bekezdéses szövegeit, amelyben elmesélik az ezek iránt a lehetőségek iránt érdeklődő fiataloknak, hogy számukra milyen élmény volt részt venni az adott programon.

Az élménybeszámolók felkerülnek az Eurodesk Magyarország honlapra, és akár az Instagram oldalunkra is, ezáltal inspirálva más fiatalokat, akik szívesen kezükbe vennék a saját történetük fonalát, de még szükségük van egy kis bátorításra az elinduláshoz. 2023. végén az általuk beküldött történetek egy online kiadvány formájában is megjelennek majd.

Szívesen vesszük, ha az adott nemzetközi programon készült képeket, vagy esetleges videós élménybeszámolód linkjét is csatolják az írásukhoz.  

Saját történet beküldése

 

Amennyiben a fentiek kapcsán kérdés lenne, írj az eurodesk@tpf.hu e-mail címre és segítünk!