Vár Téged az Európai Ifjúsági Hét nyitóeseménye Brüsszelben!

2023.12.19.
Események és programok

Vár Téged az Európai Ifjúsági Hét nyitóeseménye Brüsszelben!

Április 12-én az Európai Parlamentben több mint 800 fiatal és szakember ünnepli az Európai Ifjúsági Hetet, amely 2024-ben április 12-19. között zajlik majd.

2024. április 12-én az Európai Parlamentben több mint 800 fiatal és az ifjúsági szektor releváns képviselői gyűlnek össze, hogy közösen ünnepeljék az Európai ifjúsági Hét indulását. Az esemény során a fiatalokat is érintő stratégiai kérdéseket vesznek sorra, valamint jó példákat osztanak meg egymással a résztvevők. Emellett kiemelkedő Erasmus+ ifjúsági és Európai Szolidaritási Testület (ESC) projekteket is megismerhetnek a jelenlévők egy kiállítás keretein belül.

Rád vár ez az esemény, ha:

  • Erasmus+ ifjúsági cserén vettél részt, és szívesen megosztanád pozitív tapasztalatidat;
  • DiscoverEU-val fedezted fel Európát, és ezt az élményt a szívedbe zártad;
  • Európai Szolidaritási Testület (ESC) önkéntes voltál az elmúlt években;
  • az ESC támogatásával szolidaritási projektet valósítottál meg.

 

Szeretnél részt venni a nemzetközi eseményen?

Nincs más dolgod, mint kitöltened két nagyon rövid kérdőívet: egy magyar nyelvű jelentkezési lapot; és az élményeidet és motivációdat bemutató űrlapot

 

A részvétel költségei: 
A résztvevők nemzetközi utazását, szállását, illetve biztosítási költségeit a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja, a napközbeni étkezést, valamint a programhoz kapcsolódó költségeket a fogadó nemzeti iroda vagy a szervező fedezi.
A résztvevő, a programra történő utazása során felmerülő egyéb utazási költségeket (transzfer költségek) - mint a programhoz történő résztvevői hozzájárulást - fizeti. Ha a transzfer költségek együttes összege a 10.000 forintot meghaladja, akkor a Közalapítvány egyéni kérelem benyújtását követően - egyedi elbírálás alapján - a 10.000 forint feletti összeget megtéríti a résztvevő részére.

Jelentkezési határidő: 2024. január 9.
Értesítés a jelentkezés eredményéről: 2024. február 20.

 

Az eredeti cikk az eu-ifjusag.hu oldalon olvasható.