Kategória 1

2024.01.08.
Híreink

„Valódi emberek, valódi készségek” – új kampány indul a Készségek Európai Évében

2024.01.08.
Híreink

„Valódi emberek, valódi készségek” – új kampány indul a Készségek Európai Évében

Ossza meg másokkal sikereit és legyen az év arca! Számos kezdeményezés, ezeken keresztül pedig számos egyéni siker valósult meg a Készségek Európai Éve során. Az Európai Bizottság - a tematikus év közeledő zárásához szervezett - kampánya arra irányul, hogy ezek a sztorik ne maradjanak látatlanok: minél többeket inspirálhassanak Európa-szerte.

A „Valódi emberek, valódi készségek” kampány célja összegyűjteni és megosztani azoknak a történetét, akik készségfejlesztési és átképzési programok révén áttörő fejlődést értek el akár személyesen, akár szakmailag.

Az Európai Készségek Éve még nem ért véget! Itthon és Európa-szerte várják a szektorhoz kötődő programok feltöltését Készségek Európai Évének eseményeinek listájára.

Az eseményeket interaktív térkép segítségével is nyomon követhetik!

A Készségek Európai Évének célja, hogy mindenki számára lehetővé tegye az új készségek elsajátítását életük bármely szakaszában. Mutassa be a szervezete vagy intézménye értékes munkáját, egy kollégája sikereit, tanulóik vagy ismerőseik eredményeit, amik motiválhatnak másokat, felhívják a figyelmet a tematikus év igazi céljára, és legyenek a Készségek Európai Évének Arcai!

A kampány legkiemelkedőbb történeteit a weboldalon, a közösségi médián és a záróeseményen is megosztják, 2024 tavaszán.

A részvételhez az alábbi linken elérhető rövid kérdőíven mondhatja el mi késztette arra, hogy új készségeket sajátítson el, milyen kihívásokkal vagy problémákkal szembesült, mit tett ezek leküzdése érdekében:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/8b1d7b2f-58b7-df7c-4802-177797fab9ca