Ünnepeld velünk a 35 éves Erasmus+ programot az idei Campus Fesztiválon!

2023.05.31.
Események és programok

Ünnepeld velünk a 35 éves Erasmus+ programot az idei Campus Fesztiválon!

Látogass el a Tempus Közalapítvány standjához július 20. és 24. között!

Ha tapasztalt fesztiválozó vagy, már megszokhattad, hogy a Tempus Közalapítvány saját standdal vesz részt a hazai zenei fesztiválokon, ahol találkozhatsz azokkal a külföldi lehetőségekkel, melyeket az Erasmus+ és más mobilitási programok kínálnak a 13-30 éves korosztály számára. Ha nem vagy még ebben járatos, akkor segítünk eligazodni: itt megismerheted az Eurodesk ifjúsági információ-szolgáltató hálózat ingyenes szolgáltatásait, melyek segítségével minden, a nemzetközi mobilitáshoz kapcsolódó információ elérhetővé válik.

Ha idén vagy 18 éves, akkor ne hagyd ki a nyereményjátékunkat sem, melyre a Rád váró DiscoverEU program keretében értékes nyereményekkel készülünk. Mindezen túl standunknál játszani is lehet az idei Campus Fesztiválon.

Mivel idén ünnepli 35. születésnapját az Európai Unió egyik legsikeresebb programja, az Erasmus+, ezért a debreceni fesztiválon nemcsak standdal jelenünk meg: az egyetem téri zenei színpad a 35 éves Erasmus+ program nevét viseli majd. Az Erasmus 35 színpadon a délutáni órákban előadásokat és beszélgetéseket hallgathatnak meg az arra járók, este pedig a zenéé lesz a főszerep: többek között a Halott Pénz énekese, Járai Márk lép fel. Péntek délután az Erasmus+ program változatos lehetőségeiről hallgathattok meg egy kerekasztal beszélgetést, melynek résztvevői saját élményeikről mesélnek, többek között a külföldi önkéntesség és a nemzetközi tanulmányi ösztöndíjak terén.

Ha szeretnél részt venni a fesztiválon, kövesd figyelemmel az Erasmus ösztöndíj hallgatóknak, illetve az Erasmus+ Ifjúság és Eurodesk Facebook oldalainkat, ugyanis a napokban indul nyereményjátékunk, melynek keretében összesen hat darab páros napijegyet sorsolunk ki a fesztiválra!