Újra Európa-nap!

2023.05.22.
Események és programok

Újra Európa-nap!

Május 9-én ünnepeljük az Európa-napot, mely az európai békét és egységet állítja középpontba. Ezen nap alkalmából az Európai Unió intézményei kitárják kapuikat a látogatók előtt - koncertekkel, EU-s információkkal, változatos családi és gyerekprogramokkal, kreatív foglalkozásokkal, kvízekkel és játékokkal várják a látogatókat.

Mint minden évben, idén is részt veszünk az Európai Parlament által szervezett Európa-napon, amely most vasárnap, május 7-én lesz! 

Helyszín: Szabadság tér, Budapest 1054

Az Eurodesk a Tempus Közalapítvány elnevezésű standnál a legfrissebb nemzetközi mobilitási információkkal várja az érdeklődőket, legyen szó bármely Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület lehetőségről. 

Érdekelnek az ifjúsági cserék, de nem tudod, kihez fordulhatnál? Szívesen önkénteskednél külföldön, de nem tudod, milyen lehetőségeid vannak? Hallottál már a DiscoverEU lehetőségről, viszont nem tudod, mikor és hol jelentkezhetsz? Gondolkodtál már azon, hogy külföldön végeznéd el a szakmai gyakorlatod?  Keress minket és mi segítünk!  

Mivel idén 19 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, a fesztivál keretein belül a vállalkozó szelleműek részt vehetnek a „19 év-19 km”-es futóversenyen is.

Az Európa-nap részletes programját lásd az eseménynél.