Time to Move: Íme a kihívások győztesei!

2023.05.31.
Események és programok

Time to Move: Íme a kihívások győztesei!

2021. októberében lezajlott Time to Move kampány keretein belül ismét rengeteg információt kaphattak a fiatalok a rájuk váró különböző külföldi lehetőségekről, legyen szó akár külföldi továbbtanulásról, önkéntességről, szakmai gyakorlat teljesítéséről, vagy ifjúsági cseréről, sőt akár a DiscoverEU programról. A Time to Move kampány fontos eleme volt még az online kihívások, amik által az európai fiataloknak több különböző kategóriában is lehetőségük volt pályamunkával jelentkezni.

Az idei Time to Move kampány kihívásainak győztesei 16 résztvevő ország szavazatai alapján kerültek ki, lássuk is őket!


A Zöldebb Európa fotókihívás célja az volt, hogy a pályamunkákon keresztül bemutassák a résztvevők, ők miképpen járulnak hozzá egy fenntarthatóbb Európához. A kategória nyertese Malcolm Máltáról, aki a saját maga által termesztett zöldségeket örökítette meg

Az „Európa Én vagyok, Európa Mi vagyunk” novellaírói kihívás győztese Francesca, aki Franciaországból írta meg „Karantén szerelem” című történetét, ami itt olvasható:

Az „Európa, az én otthonom” videókészítő kihívás nyertese az olaszországi Danilo, aki ezzel a festői videóval mutatta be saját kedvenc helyeit:

A videó a képre kattintva tekinthető meg a harmadik oldalra lapozva

Végül, de nem utolsó sorban a „Fedezd fel Európát!” illusztrációs kihívásra olyan pályamunkák beérkezését vártuk, amelyek megelevenítik, milyen élmény felfedezni Európát, és magukba foglalják a Time to Move kampány hangulatát. Ebben a kategóriában a győztes illusztrációt a belgiumi Esin alkotta meg.