Téged is vár a Time to Move!

2023.05.31.
Fiataloknak ajánljuk

Téged is vár a Time to Move!

Kimozdulnál az unalmas hétköznapokból, és beutaznád Európát? Érdekelnek a nemzetközi önkéntes és tanulási lehetőségek? Akkor csatlakozz a Time to Move kampány rendezvényeihez, és megmutatjuk, hogyan indulhatsz el!

 

Idén októberben újra itt a Time to Move kampány, ami Európa-szerte több száz online és offline eseménnyel vár, hogy minél többet megtudhass a nemzetközi lehetőségekről.

Mi a Time to Move?

 

A Time to Move során személyre szabott tanácsadás keretein belül találhatod meg a számodra legmegfelelőbb külföldi lehetőséget – mindezt információszolgáltatás területén jártas ifjúsági szakemberek segítségével.

Mivel 2022 az Ifjúság Európai Éve, az inklúzió és a mentális jóllét témái kiemelt szerepet kapnak a kampány eseményeiben is.

Az idei év kihívásai
 

A Time to Move kampány tényleg megmozgat, ugyanis az infomációs alkalmak mellett online kihívásokat is teljesíthetsz!

Az idei évben két témakörben mutathatod meg tehetségedet: „Greetings from Europe” fotókihívás és „Design your Time to Move” illusztrációs kihívás. A legjobban teljesítők Interrail vonatjegyet, Polaroid kamerát vagy egyéb ajándékokat nyerhetnek! 

További részletek és jelentkezés

Külföldről mindent itthon
 

Október hónapban a több száz rendezvény között tájékoztató előadás, flashmob vagy koncert egyaránt vár rád. A sokszínű online és offline programok célja, hogy megismertessék a fiatalokkal a nemzetközi tanulási, önkéntes és gyakornoki lehetőségeket, utazási információkat.

Az eseményeket Eurodesk partnerek szervezik. Minden program ingyenesen látogatható, de néhol regisztráció szükséges. A kampány weboldalán interaktív térkép segítségével találhatod meg a hozzád legközelebbi események pontos helyét, időpontját és rövid leírását.

Ha pedig nem tudsz részt venni a programokon, akkor keresd fel az Eurodesk Opportunity Finder-t, ahol számos hasznos információt találsz az aktuális európai mobilitási projektekről öt kategória szerint: tanulás, önkéntesség, gyakornoki helyek, felhívások, támogatások.

Játssz velünk!
 

Az idei évben az Eurodesk hálózat elhozta a tavalyi nagy sikerű online szabadulószoba, a Kalandozások Berlinben játék folytatását: vár a Rejtélyek Rigában! A játék feladványait barátaiddal összedolgozva tudod megfejteni, ezért minimum két fő vagy két csoport kell a sikerhez.

A szabadulószobát keresd az Eurodesk partnerek Time to Move eseményein. Mi már kipróbáltuk!

Tarts lépést velünk!

Figyeld az Instagram és a Facebook oldalunkat, kapcsolódj be a kihívásokba, és keresd és a Time to Move térképen a közeledben megvalósuló eseményeket!

Reméljük, hogy októberben Te is megtalálod a leginkább hozzád illő lehetőséget!