Nemzetközi lehetőségek várnak rád!

2024.10.16.
Szervezeteknek ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek várnak rád!

Külföldi tanulás, szakmai gyakorlat vagy munkalehetőség? Az Eurodesk Opportunity Finder felületén mindezeket egy helyen találod, ahol közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Mi most ezek közül válogattunk. Siess, le ne maradj róluk!

Mesterképzési ösztöndíjak

Szeretnél mesterdiplomát szerezni Európában? Az Educations.com akár 5000 euró értékű ösztöndíjat kínál világszerte azoknak a hallgatóknak, akik a 2025-ös őszi félévben kezdik meg tanulmányaikat egy európai egyetemen vagy végzős iskolában. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy támogasd európai mesterképzésed!

Jelentkezési határidő: 2025. május 15.

További információk - https://programmes.eurodesk.eu/learning#21058-eu

 

Gyakornoki lehetőség az Európai Modern Nyelvek Központjánál (ECML)

A kiválasztottak 6 hónapos, fizetett képzésen vehetnek részt. Az ECML az Európa Tanács részeként a nyelvpolitikai intézkedések végrehajtására és a modern nyelvek tanulásának innovatív megközelítéseinek népszerűsítésére összpontosít. Négy szakterületen, mint a weboldal specializáció, program- és logisztikai, dokumentációs, valamint pénzügyi és adminisztrációs területen keresnek gyakornokokat.

Jelentkezési határidő: 2024. december 31.

Tudj meg többet! - https://programmes.eurodesk.eu/internships#19629-eu  

 

TOSCA Online képzés
Az Európai Szolidaritási Testület önkéntes programjaiban résztvevő szervezetek számára a TOSCA Online Képzés kiváló lehetőség a fejlődésre! Az online találkozóra 2025. február 10-én kerül sor, majd helyszíni képzések következnek Luxemburg városában 2025. február 24. és 28. között. Ha ifjúsági munkás, projektmenedzser vagy önkéntes mentor vagy, akkor itt a helyed!

Jelentkezési határidő: 2024. november 11.

Tudj meg többet! - https://programmes.eurodesk.eu/learning#22431-eu

 

Posztgraduális tanulmányok az Európai Egyetemi Intézetnél

Érdekel a doktori képzés egy európai szintű kutatási központban? Az European University Institute (EUI) akadémiai képzést nyújt PhD hallgatóknak, európai perspektívában. Választhatsz doktori programok közül történelem és civilizáció, közgazdaságtan, jog, valamint politikai és társadalomtudományok területen is.

Jelentkezési határidő: 2025. január 31.

Részletek - https://programmes.eurodesk.eu/learning#19640-eu

Amennyiben további, aktuális lehetőségek érdekelnek, keresd fel az Eurodesk Opportunity Finder adatbázisát és keresd meg a neked megfelelőt!