Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.06.27.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

EurHope Online Tréning

A JEF Europe a Make.orggal közösen elindította az EurHope kampányt, amelynek célja, hogy növelje az állampolgárok elkötelezettségét a 2024-es európai választások iránt, és végső soron a választási részvételt. Ennek keretében felkérik a fiatalokat, hogy vegyenek részt a két modulból álló online tanfolyamon, és váljanak hitelesített EurHope-nagykövetekké.

Jelentkezési határidő: 2023. június 30.

További részletek és jelentkezés a honlapon.

 

Fishbowl Challenge 2023/24

A Fishbowl Challenge egy vállalkozásépítő platform fiatal főiskolai vállalkozók számára, akik világszerte technológiai alapú társadalmi változásokat mozdítanak elő. A program egy 6 hónapos intenzív programból áll, amely lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy egy globálisan sokszínű csapathoz csatlakozzanak, miközben az ötlettől a vállalkozásig jutnak el, vezetői szintű iparági mentorok támogatásával.

Jelentkezési határidő: 2023. július 1.

További információk és regisztráció a felhívásban.

 

EUROCONTROL Szakmai gyakorlat

Az EUROCONTROL, az Európai Szervezet a Légi Közlekedésbiztonságért minden évben több mint 100 fiatalnak kínál lehetőséget arra, hogy szakértőitől tanuljon, és az EUROCONTROL számos szakterületén - operatív, üzleti, humánerőforrás, kommunikáció stb. - dolgozzon.

Jelentkezési határidő: 2023. július 1.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder