Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.06.20.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

IAESTE szakmai gyakorlati program

Az IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) karrier fókuszú szakmai lehetőségeket kínál a világ több pontján. Olyanokat, amelyek segítenek tapasztalatokat szerezni, valamint növelik a fiatalok elhelyezkedési lehetőségeit.

Jelentkezési határidő: 2023. június 22.

További információk a honlapon.

 

Szavak tengere - Nemzetközi Novellaíró Pályázat

Az Anna Lindh Alapítvány és az Európai Mediterrán Intézet 16. alkalommal hirdeti meg a "Szavak tengere" nemzetközi novellapályázatot, amely az euro-mediterrán régió fiataljainak szól.

Jelentkezési határidő: 2023. június 25.

További információk a honlapon.

 

M100 Youth Media Workshop

Az M100 Young European Journalist Workshop az M100 Sanssouci Colloquium éves nemzetközi médiakonferencia része. Lehetőséget kínál fiatal újságíróknak, hogy 2023. szeptember 10-14. között "Jelentés az éghajlatváltozásról - és annak jelentősége a demokrácia számára" témakörre összpontosító workshopokon vegyenek részt Potsdamban, Németországban.

Jelentkezési határidő: 2023. június 29.

További információk a honlapon.