Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.09.18.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

EBESZ: Kutató asszisztens program

Az EBESZ kutató asszisztensi programja nyitott az EBESZ résztvevő államainak és együttműködési partnereinek végzős hallgatói és friss diplomások számára, akik politológia, jog, nemzetközi kapcsolatok vagy más kapcsolódó szakterületeken diplomáztak. A kutatási asszisztensek a nemzetközi politikai-katonai, gazdasági és környezetvédelmi, valamint emberi jogi ügyekkel kapcsolatos ismereteiket bővítik, szakmai készségeiket pedig a koppenhágai vagy bécsi Parlamenti Közgyűlés munkájához kapcsolódó területeken fejlesztik.

Jelentkezési határidő: 2023. október 1.

További információk a honlapon.

 

MOOC Európai Szolidaritási Testület

Az október 2. és 2023. november 12. között zajló MOOC minden szükséges információt tartalmaz az Európai Szolidaritási Testület programjáról.

Jelentkezési határidő: 2023. október 2.

További információk a honlapon.

 

Globális külföldi tanulmányi börze

Az educations.com online tanulmányi börzét szervez, ahol a külföldi tanulmányok iránt érdeklődő diákok kapcsolatba léphetnek a nemzetközi egyetemek képviselőivel, és minden információt megkaphatnak, amire álmaik valóra váltásához szükségük van.

Jelentkezési határidő: 2023. október 4.

További információk a honlapon.

 

Erasmus+ ifjúsági részvételi tevékenységek

Az Erasmus+ támogatja a fiatalok által vezetett helyi, nemzeti és transznacionális részvételi projekteket, amelyeket fiatalok informális csoportjai és/vagy ifjúsági szervezetek vezetnek, és amelyek a fiatalok részvételét ösztönzik Európa demokratikus életében.

Jelentkezési határidő: 2023. október 4.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder