Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.09.18.
Híreink

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Szakmai gyakorlatok a Régiók Európai Bizottságánál

A Régiók Európai Bizottsága (RB) minden évben korlátozott számú gyakornoki helyet biztosít valamely uniós tagállamból vagy hivatalosan csatlakozni kívánó országból származó fiatalok számára, akik így lehetőséget kapnak arra, hogy munkatapasztalatot szerezzenek egy európai intézményben. Háromféle gyakornoki program áll rendelkezésre: szakmai gyakorlat, rövid távú tanulmányi látogatás és kormánytisztviselők szakmai gyakorlata.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 30.

További információk a honlapon.

 

Fiatalok a menekültekkel művészeti verseny

A Fiatalok a menekültekkel művészeti verseny az UNHCR által meghirdetett pályázat, amely a "Remény távol az otthontól" témában várja az illusztrációk beküldését. A pályázat rávilágít a menekültek bevonásának és a remény megteremtésének erejére.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 30.

További információk a honlapon.

 

BEST kurzusok műszaki területen tanuló diákoknak

A BEST (Board of European Students of Technology) egy nonprofit diákszervezet, amit diákok működtetnek diáktársaik számára. A BEST különböző tevékenységeket szervez, ahol a tagegyetemek hallgatói lehetőséget kapnak arra, hogy nemzetközi tapasztalataikat bővítsék, kapcsolatukat építsék, fejlesszék angol tudásukat és szórakozzanak. Minden BEST kurzuson 20-30 mérnökhallgató vesz részt.

Jelentkezési határidő: 2023. október 1.

További információk a honlapon.

 

Európai Ifjúsági Alapítvány – Támogatások

Az Európai Ifjúsági Alapítvány (EYF) az Európa Tanács által létrehozott alap, amely az európai ifjúsági tevékenységek pénzügyi támogatására szolgál. Célja, hogy az ifjúsági tevékenységek pénzügyi támogatásával ösztönözze az európai fiatalok közötti együttműködést. Olyan tevékenységekre vonatkozik, amelyek a béke, a megértés és az együttműködés előmozdítását szolgálják az emberi jogok, a demokrácia, a tolerancia és a szolidaritás tiszteletben tartásának szellemében.

Jelentkezési határidő: 2023. október 1.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder