Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.07.10.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

eu-LISA Biztonsági Egység Szakmai gyakorlat

Az Európai Unió Szabadságon, Biztonságon és Igazságon Alapuló Nagyméretű IT-rendszerek Üzemeltetési Igazgatásáért Felelős Európai Uniós Ügynökség (eu-LISA) fizetett szakmai gyakorlatot kínál a szakmai pályájuk elején álló friss diplomásoknak. Az egyetemi diplomásoknak szóló szakmai gyakorlatok célja, hogy a gyakornokok kiegészíthessék ismereteiket az uniós szakpolitikákkal, tevékenységekkel és eljárásokkal, valamint az eu-LISA szakpolitikáival, tevékenységeivel és eljárásaival.

Jelentkezési határidő: 2023. július 24.

További információk a honlapon.

 

YOUNGA 2023

A YOUNGA fesztivál meghívja a fiatalokat a világ minden tájáról, hogy legyenek a 2000 ifjúsági küldött egyike, és lehetőséget kapjanak arra, hogy a döntéshozókkal együtt dolgozzanak egy befogadóbb, fenntarthatóbb világot célzó megoldások közös megalkotásán az ENSZ 2020 és 2030 közötti cselekvési évtizede során.

Jelentkezési határidő: 2023. július 31.

További információk a rendezvény honlapján.

 

Daphne Caruana Galizia Díj

A Daphne Caruana Galizia újságírói díjat évente ítélik oda uniós székhelyű hivatásos újságírók mélyreható újságírói munkáiért. Az Európai Parlament által támogatott díj kiemeli a hivatásos újságírás jelentőségét a szabadság és az egyenlőség védelmében, és előmozdítja az Európai Unió alapvető értékeit.

Jelentkezési határidő: 2023. július 31.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder