Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.10.02.
Híreink

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Európai Kulturális Örökség Díj

Az Európai Örökség / Europa Nostra-díjakat 2002-ben az Európai Bizottság indította útjára, amit azóta az Europa Nostra szervez. A díjakkal az örökség megőrzésével, kezelésével, önkéntességgel, kutatással, oktatással és kommunikációval kapcsolatos legjobb gyakorlatokat ünneplik és népszerűsítik. Ily módon hozzájárulnak ahhoz, hogy a kulturális örökséget, mint az európai társadalom, gazdaság és környezet stratégiai erőforrását a közvélemény jobban elismerje.

Jelentkezési határidő: 2023. október 13.

További információk a honlapon.

 

Pop the Vote! Kultúra a szavazólapon

A Culture Action Europe 18-30 év közötti művészeket és művészhallgatókat vár, hogy legyenek ők, akik változást idéznek elő saját közösségükben egy olyan projekt keretében, amelynek célja, hogy a művészet és a kultúra eszközeivel növelje és hívja fel az állampolgárok figyelmét a 2024. júniusi európai parlamenti választásokon való részvételre.

Jelentkezési határidő: 2023. október 15.

További információk a honlapon.

 

ESN felhívás gyakornoki pozícióra

Az Erasmus Student Network (ESN), Európa legnagyobb diákszervezete 2024. januárjától digitális marketing gyakornokot keres brüsszeli (Belgium) nemzetközi irodájába.

Jelentkezési határidő: 2023. október 15.

További információk a honlapon.

 

Tevékenységi felhívás - Európai Ifjúsági Központok

Az Európa Tanács Ifjúsági Főosztálya felhívja az Európa Tanács ifjúságpolitikája szempontjából releváns ifjúsági munkával foglalkozó nem kormányzati ifjúsági szervezetek, hálózatok és egyéb nem kormányzati szervezetek figyelmét pályázat benyújtására a strasbourgi és budapesti Európai Ifjúsági Központokkal együttműködésben megrendezendő tevékenységekre.

Jelentkezési határidő: 2023. október 15.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder