Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.08.14.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Model European Union

A konferencia fő célja, hogy a résztvevők megismerkedhessenek az Európai Unió döntéshozatali és jogalkotási folyamatával, különösen a rendes jogalkotási eljárással, amelyben az Európai Parlament és az EU Tanácsa egyenlő mértékben vesz részt. A konferencia során a résztvevők az EU-tagállamok minisztereinek, az Európai Parlament képviselőinek, érdekképviselőinek, újságíróknak és tolmácsoknak a szerepét töltik be.

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 21.

További információk és jelentkezés a honlapon.

 

Gyakornoki lehetőségek az Európai Bizottságnál

Az Európai Bizottság évente kétszer öt hónapos szakmai továbbképzést szervez az egyetemi diplomások számára. Ez nem zárja ki azokat, akik - az egész életen át tartó tanulás keretében - nemrégiben szereztek egyetemi diplomát, és új szakmai karrierjük elején állnak.

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 31. 10:00 (a 2024-es március-július időszakra)

További információk a honlapon.

 

OECD Gyakornoki lehetőségek

Az OECD gyakornoki program célja, hogy mintegy 500 képzett és motivált, különböző háttérrel rendelkező diáknak adjon lehetőséget, akik a főtitkár stratégiai iránymutatásaihoz kapcsolódó projekteken dolgozhatnak, és támogathatják a szervezet vállalati funkcióit. A program fő célja, hogy a sikeres pályázóknak lehetőséget biztosítson arra, hogy nemzetközi környezetben fejlesszék elemző és technikai készségeiket.

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 31.

További információk a holapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder