Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.10.24.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Gyakornokság a Közös Kutatóközpontban

A Közös Kutatóközpont (Joint Research Centre - JCR) az Európai Bizottság egyik főigazgatóságaként működik, amely európai döntéshozóknak nyújt független, tudományos és technikai tanácsadást. A Kutatóközpont olyan fiatal gyakornokok számára ajánl gyakornoki lehetőséget, akik tudományos ismereteik bővítése mellett tanulmányaik vagy szakmai pályafutások során szerzett ismereteiket szeretnék a gyakorlatban is kamatoztatni.

Jelentkezési határidő: 2023. október 30.

További információk a honlapon.

 

Schuman ösztöndíj

Az Európai Parlament különböző gyakornoki helyeket kínál Titkárságán, hogy hozzájáruljon a fiatalok szakmai képzéséhez és az intézményben zajló munka jobb megértéséhez. Ezen gyakornoki lehetőségek 5 hónap időtartamúak.

Jelentkezési határidő: 2023. október 31.

További információk a honlapon.

 

Culture Moves Europe – Egyéni mobilitás

A Culture Moves Europe az EU új mobilitási programja, ami az építészet, a kulturális örökség, a formatervezés és a divattervezés, az irodalmi fordítás, a zene, az előadóművészet és a vizuális művészetek területén tevékenykedő művészeknek, kulturális szakembereknek és fogadó szervezeteknek nyújt támogatást a Kreatív Európa valamennyi országában.

Jelentkezési határidő: 2023. október 31.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder