Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.09.11.
Híreink

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Európa Ifjúsági Fővárosa 2026

Az Európai Ifjúsági Fórum (European Youth Forum) felhívást tesz közzé az Európa ifjúsági Fővárosa 2026 címre. Ezt a címet egy európai város kapja meg egyéves időtartamra a fiatalok szerepvállalásának erősítése, a fiatalok részvételének ösztönzése és az európai identitás erősítése érdekében. Minden évben egy új európai város kap lehetőséget arra, hogy bemutassa innovatív ötleteit, projektjeit és tevékenységeit, amelyek célja, hogy lehetőséget adjon a fiataloknak, hogy hallassák hangjukat, és új ifjúsági szemléletet vigyen a város életének minden aspektusába.

Az Európa Ifjúsági Fővárosa kezdeményezés célja, hogy támogassa mind a fiatalokat, mind a várost abban, hogy megnyissa ezeket a lehetőségeket, és utat mutasson más európai településeknek.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 25.

További információk a honlapon.

 

#BeInclusive EU Sport Díj

Az Európai Bizottság Oktatási, Ifjúsági, Sport- és Kulturális Főigazgatósága (DG EAC) által meghirdetett #BeInclusive EU Sport Díj célja, hogy díjazza azokat a legjobb projekteket, amelyek sikeresen támogatták a társadalmi befogadást a sporton keresztül.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 28.

További információk a honlapon.

 

Az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság Civil Közösség Díja

Az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság a civil társadalmi kezdeményezések kiválóságát a Civil Társadalmi Díjjal jutalmazza.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 30.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder