Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.11.20.
Nemzetközi élmények

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Eurodesk Brussels Link - Webszerkesztő gyakornok

Az Eurodesk Brussels Link webszerkesztő gyakornokot keres, aki segíti a csapatot a kommunikációs kampányok és projektek megvalósításában.

Jelentkezési határidő: 2023. október 31.

További információk a honlapon.

 

Fulbright-Schuman Program 2024/2025

A Fulbright-Schuman Program uniós állampolgároknak nyújt ösztöndíjat az Egyesült Államokban folytatott tanulmányokhoz, kutatáshoz vagy előadások tartásához, amelyek témája az uniós ügyek, az európai integráció vagy az USA-EU kapcsolatok.

Jelentkezési határidő: 2023. november 26.

További információk a honlapon.

 

EuropeOnTrack10

A Europe on Track az AEGEE (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe - Európai Hallgatók Hálózatának Egyesülete) fiatal önkéntesek által vezetett projektje. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet, teret biztosítsanak a vitáknak, és megismerjék az európai fiatalok véleményét fontos társadalmi kérdésekről. Idén a "Digitális hangok, európai döntések: Youth Impacting Tomorrow" címmel a digitális tudatosság, a digitális aktivizmus, a közösségi média és az új technológiák által az európai fiatalok számára kínált lehetőségek és problémák kerülnek a középpontba. Emellett szó lesz a digitális eszközök esélyeiről és veszélyeiről, például, hogy a közösségi média hogyan befolyásolja politikai, társadalmi és személyes életünket.

Jelentkezési határidő: 2023. november 26.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder