Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.10.10.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Az Európai Parlament rendezvénye oktatók számára

Az Európai Parlament második alkalommal szervezi meg a pedagógusok rendezvényét, amelyre olyan oktatók jelentkezését várják, akik aktívan részt vállalnak az európai és aktív polgári szerepvállalás oktatásában – formális vagy nemformális eszközökkel – a fiatalok számára.

Jelentkezési határidő: 2023. október 15.

További információk a honlapon.

 

NMSZ szakmai gyakorlatok

Az NMSZ (Nemzetközi Munkaügyi Szervezet, International Labour Organization – ILO) gyakornoki programja számos lehetőséget kínál olyan végzős/posztgraduális és frissen végzett hallgatóknak, akik három-hat hónapos időszak alatt gyakorlati tapasztalatot szeretnének szerezni az NMSZ megbízatásához és tevékenységeihez kapcsolódó területeken.

Jelentkezési határidő: 2023. október 16.

További információk a honlapon.

 

EKT támogatások

Az Európai Kutatási Tanács (European Research Council – ERC) ösztöndíjai a kutatókat támogatják a felderítő kutatási projektek megvalósításában. Az ERC egy európai finanszírozási kezdeményezés, amelynek célja, hogy támogassa Európa legjobb tudósait, mérnökeit és ösztöndíjasait.

Jelentkezési határidő: 2023. október 24.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder