Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

2023.08.07.
Fiataloknak ajánljuk

Nemzetközi lehetőségek fiataloknak!

Az Eurodesk Opportunity Finder segítségével minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő nemzetközi lehetőséget, legyen szó tanulásról, önkéntességről vagy gyakornoki lehetőségről. A felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek aktuális pályázatai érhetőek el. Ezek közül válogattunk számotokra!

Gyakornoki lehetőségek az EUROPOL-nál

Az Europol, A Bűnüldözési Együttműködés Európai Uniós Ügynöksége minden évben számos gyakornoki állást kínál, amelyek célja, hogy lehetőséget biztosítson arra, hogy az érdeklődők többet megtudjanak az ügynökség tevékenységéről, majd a tanultakat és az elsajátított készségeket a gyakorlatban kamatoztatva hozzájáruljanak az Europol küldetéséhez.

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 14.

További információk és jelentkezés a honlapon.

 

Nemzetközi Ifjúsági Konferencia

Az International Youth Think Tank meghívja a fiatalokat, hogy vegyenek részt a Nemzetközi Ifjúsági Konferencián, és lehetőséget kapjanak arra, hogy az európai döntéshozókkal együtt vitassák meg a demokratikus és nyitott társadalmat.

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 14.

További információk és jelentkezés a honlapon.

 

XVII. Tool Fair

A XVII. Nemzetközi Eszközbörze november 13. és 17. között kerül megrendezésre a franciaországi Marseille-ben. A résztvevőknek lehetőségük lesz megvitatni és egymástól tanulni az ifjúsági munka területén alkalmazott innovatív módszerekről és legjobb gyakorlatokról.

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 16.

További információk a honlapon.

 

Még több lehetőségért keresd fel az Opportunity Finder felületét!

Opportunity Finder