Ismerd meg játszva az Európai Uniót!

2023.05.31.
Események és programok

Ismerd meg játszva az Európai Uniót!

Csatlakozz az EU történetéről, gyakorlati tudnivalókról és a fiatalok nemzetközi lehetőségeiről szóló játékos foglalkozáshoz az Ifjúság Európai Évében az Európa Pontban!

2022 az Ifjúság Európai Éve. Az idei tematikus év azokat a fiatalokat célozza, akiknek fontos szerepük van a jövő építésében és akiknek ehhez számos lehetőségük adott, hogy bővítsék ismereteiket és megosszák másokkal a jövővel kapcsolatos elképzeléseiket.


Az EU-val kapcsolatos tájékoztató foglalkozásokat évek óta tart az Európa Pont Tájékoztató Szolgálat az Európai Unió Házában, amivel elsősorban a 7-8. osztályos általános iskolai, valamint a középiskolás korosztályt célozzák meg. A diákok az elméleti ismereteken felül interaktív foglalkozások keretében szerezhetnek a mindennapokban is jól használható, gyakorlatias tudást az Európai Unióról és az általa kínált lehetőségekről.


Ez a jógyakorlat az Ifjúság Európai Évében is folytatódik, várják csoportok jelentkezését az európai uniós foglalkozásokra az Európa Pontba.

Jelentkezés és további információ:
Európai Unió Háza (Európa Pont)
1024 Budapest, Lövőház u. 35.
Telefon: +36 1 209 9737
E-mail: euinfo@eu.hu
Web: www.eu.hu
Facebook: https://www.facebook.com/europapont


Az Európa Pont Tájékoztató Szolgálat az Európai Bizottság és az Európai Parlament információs központja a budapesti Millenáris Parkban, amelynek feladatait a Pillar Alapítvány látja el.