Ismerd meg az Eurodesk hálózat fő partnereit!

2023.11.20.
Szervezeteknek ajánljuk

Ismerd meg az Eurodesk hálózat fő partnereit!

Találkoztál már az Eurodesk kifejezéssel, viszont nem tudod pontosan, hogy mit jelent? Kik azok, akik ennek a hálózatnak a tagjai? Mi a feladatuk és miben lehetnek a segítségedre? Hét részből álló videósorozatunkból megtudhatod, hol alapították az Eurodesk hálózatot, milyen változásokon ment keresztül az azóta eltelt évtizedek során; milyen értékekkel és küldetéssel rendelkezik; mely országban milyen partnerekkel működik együtt; vagy éppen mit is takar az ifjúsági információs szolgálat megnevezés.

Az ötödik, angol nyelvű videóból megismerheted, hogy mely szervezetekkel és intézményekkel működik együtt az Eurodesk hálózat. Ha mindezek mellett szeretnél még többet megtudni az európai hálózatról, vagy kapcsolatba lépnél velük, akkor keresd fel az eurodesk.eu oldalt!

A magyarországi Eurodesk hálózatról bővebben a honlapunkon található rövid bemutatkozóból értesülhetsz. Ha pedig mobilitási programok érdekelnek, vedd fel a kapcsolatot valamelyik partnerünkkel, akik szívesen segítenek megtalálni a számodra megfelelőt!