Írd meg a történeted és inspirálj másokat!

2024.01.02.
Nemzetközi élmények

Írd meg a történeted és inspirálj másokat!

Beutaztad Európát vonattal, vagy önkéntesként dolgoztál külföldön? Esetleg az Erasmus+ program keretén belül voltál egy külföldi országban? Add át az emlékeidet és oszd meg a világgal a kalandjaidat!

Várjuk minden, nemzetközi mobilitási programban részt vett fiatal történetét, maximum fél oldal terjedelemben, amiben elmesélik mit adott számukra, miben fejlesztette őket az adott projektben való részvétel, valamint tippeket adhatnak a  lehetőségek iránt érdeklődő fiataloknak.

Az élménybeszámolók felkerülnek az Eurodesk Magyarország, vagy akár az Instagram felületünkre, vagy angol fordításban az Európai Ifjúsági Portálra is.

Kedvet kaptál a történeted megírásához, de nem tudod hogyan kezdj bele?

Kövesd az alábbi útmutatót, vagy kérdés esetén fordulj hozzánk az eurodesk@tpf.hu e-mail címen!

    1. Gondold át mik történtek veled a projekt során, amiben részt vettél. Szedd össze a legszebb emlékeidet, milyen készségeket szereztél, kikkel ismerkedtél meg, milyen vicces dolgok történtek veled. Emellett azt is beleírhatod, hogy milyen tippeket adnál azoknak, akik most terveznek pályázni vagy éppen indulás előtt állnak.
    2. Ha már tudod, hogy miket szeretnél kiemelni, kezdd el írni, ami eszedbe jut. Nem baj, ha még nincs logikai kapcsolat a mondatok között, a lényeg, hogy tartsd meg minden gondolatodat.
    3. Amint ezzel készen vagy, olvasd át, alakíts a mondatok sorrendjén, ha újabb információk jutottak eszedbe, tedd még hozzá. Nem kell hosszúnak lennie, fél A4-es oldal, kb. 1000-1500 karakter bőven elegendő. Ha már megírtad a történetedet, akkor találj egy frappáns címet a beszámolódhoz.
    4. Válassz ki egy fotót, ami szerinted legjobban jellemzi a projektben eltöltött idődet!
    5. Ezután menj fel az Eurodesk oldalára, ahol a neved és az e-mail címed megadása után fel tudod tölteni a fotót és a megírt élménybeszámolót, majd el kell fogadnod az adatvédelmi nyilatkozatot, végül a lap alján kattints a Történet beküldése gombra.
    6. Végül várnod kell 1-2 napod, amíg a történetedet olvashatóvá tesszük.