Írd meg a Te történeted!

2024.02.07.
Szervezeteknek ajánljuk

Írd meg a Te történeted!

Belevágtál a nagy kalandba és részt vettél egy nemzetközi ifjúsági cserén? Esetleg beutaztad Európát DiscoverEU vonatjeggyel? Vagy talán külföldön önkénteskedtél egy ideig? Meséld el, milyen volt!

Írj egy rövid, maximum 3-4 bekezdéses szöveget, melyben elmeséled az ezek iránt a lehetőségek iránt érdeklődő fiataloknak, hogy számodra milyen élmény volt részt venni az adott programon.

Élménybeszámolód felkerül az Eurodesk Magyarország honlapra, és akár az Instagram oldalunkra is, ezáltal is inspirál más fiatalokat, akik szívesen kezükbe vennék a saját történetük fonalát, de még szükségük van egy kis bátorításra az elinduláshoz. 2023 végén az általatok beküldött történetek egy online kiadvány formájában is megjelennek majd.

Szívesen vesszük, ha az adott nemzetközi programon készült képeket, vagy esetleges videós élménybeszámolód linkjét is csatolod az írásodhoz.  

Megírom a történetem!

Felkeltettük az érdeklődésed, de nem egészen tudod, hogy kezdj neki a történetednek? Olvasd el Donát, Réka és Bea történetét, és meríts belőlük ihletet!

 

Amennyiben a fentiek kapcsán kérdésed lenne, írj az eurodesk@tpf.hu e-mail címre, és segítünk!

 


Külföldi lehetőségeket keresel? Szívesen vennél részt ifjúsági cserén, Erasmus+ tréningen, vagy külföldi önkéntességen? Lépj kapcsolatba a legközelebbi Eurodesk partnerünkkel, és tedd fel neki a kérdéseid!