Iratkozz fel Ugródeszka hírleveleinkre!

2024.10.16.
Szervezeteknek ajánljuk

Iratkozz fel Ugródeszka hírleveleinkre!

Tarts lépést a legfrissebb lehetőségekkel és információkkal havi hírleveleinkben! Kétféle hírlevelünk van az egyik a fiataloknak, a másik a fiatalokkal foglalkozó szakembereknek és szervezeteknek szól.

Ugródeszka fiataloknak

Ha 13-30 éves vagy, és szeretnél információkat kapni nemzetközi ösztöndíjakról, versenyekről, szakmai gyakorlatokról és egyéb lehetőségekről. Emellett hasznos tippeket találsz utazáshoz, és inspiráló történeteket olvashatsz mások élményeiről.

  • Lehetőségek neked: Ösztöndíjak, gyakornoki programok, versenyek és egyéb új felhívások, amelyek segítenek neked a munkavállalás és a nemzetközi kapcsolatok kiépítésében és a munkavállalásban.
  • Aktualitások: Utazási tanácsok, érdekességek az EU-val kapcsolatban, hasznos tudnivalók, fiataloknak szóló események, lehetőségekhez és projektekhez kapcsolódó tippek az  Eurodesktől, az Europasstól  és az Európai Szolidaritási Testülettől.
  • Ez történt: Személyes beszámolók a nemzetközi mobilitási programok résztvevőitől, amely garantáltan meghozza kedvedet, hogy te is kipróbáld magad külföldön.

FELIRATKOZÁS ITT

 

Ugródeszka szervezeteknek és szakembereknek

Ha szervezetet képviselsz, vagy fiatalokkal foglalkozol. Hírlevelünk segít naprakész maradni az EU ifjúságpolitikájában, pályázati lehetőségekről, szakmai eseményekről, és az Eurodesk hálózat legfrissebb híreiről értesülhetsz.

  • Hírek: Friss szakmai anyagok és ifjúságpolitikai hírek, valamint hasznos cikkek, amelyek segítenek a fiatalok hatékony elérésében. Bemutatjuk legfrissebb kiadványainkat, a kapcsolatépítést és tájékozódást segítő portálokat, mint például a YouthWiki.
  • Események: Itt találod a pályázati határidőket, képzések és konferenciák felhívásait, valamint a Tempus Közalapítvány aktuális rendezvényeit is.
  • Pályázással kapcsolatos információk: Friss pályázati lehetőségek, határidők és pályázással kapcsolatos hasznos információk és tippek, jógyakorlatok bemutatása szervezetek számára; elsősorban az Erasmus+, a DiscoverEU programok, valamint az Európai Szolidaritási Testület kapcsán.

FELIRATKOZÁS ITT

 

Szakemberként érdemes mindkét hírlevélre feliratkozni, hogy átfogó képet kapj a fiatalok számára elérhető lehetőségekről, az ifjúsági munka területén zajló folyamatokról, és hogy naprakész információkat továbbíthass a fiataloknak az őket érintő lehetőségekről.