Facilitátort keres a GYIÖT!

2024.05.09.
Szervezeteknek ajánljuk

Facilitátort keres a GYIÖT!

A Budapesti Európai Ifjúsági Központ és a GYIÖT 2024. októberében közösen szervezi meg a VI. Ifjúsági Munka konferenciát és a Helyben hogyan? Fiatalok a településeken konferenciát, amelyek lebonyolításába a facilitátorokat nyílt felhívás útján választják ki.

A GYIÖT 2024 évben negyedik alkalommal rendezi meg a Helyben hogyan? Fiatalok a településeken című konferenciáját, míg az Európa Tanács Budapesti Európai Ifjúsági Központja immár hatodik alkalommal rendezi meg évenkénti Ifjúsági Munka Konferenciáját. A szervezők közös döntése alapján idén a két rendezvény együttesen, közös szervezésben és folyamatos szakmai programmal valósul meg.

Helyszín: Budapesti Európai Ifjúsági Központ

Időpont: 2024. október 1-2.

A konferencia szakmai tartalma részvételi úton, a célcsoport bevonásával kerül kialakításra, melynek érdekében várhatóan 3-5 kisebb létszámú előkészítő rendezvény kerül megszervezésre vidéki és budapesti helyszíneken. 

A konferencia szakmai előkészítése, lebonyolítása és dokumentálása érdekében 2 fő, legalább 3 éves tapasztalattal rendelkező facilitátor jelentkezését várják.

A konferencia céljai, célcsoportjai, a facilitátoroktól elvárt feladatok és szakmai tapasztalat az alábbi linken található felhívásban olvasható:

Jelentkezési határidő: 2021. május 21.