EYE2023 verseny: nyerj utazást az Európai Parlament ifjúsági rendezvényére

2023.05.31.
Események és programok

EYE2023 verseny: nyerj utazást az Európai Parlament ifjúsági rendezvényére

Csatlakozz hozzánk a Parlament EYE2023 nevű ifjúsági rendezvényén, és oszd meg velünk az Európa jövőjéről szóló elképzeléseidet! Instagram-pályázatunkkal nyerhetsz egy utat Strasbourgba is.

Idén június 9-10-én 16 és 30 év közötti fiatalok ezrei foglalják el az Európai Parlamentet Strasbourgban, hogy az EYE2023 (európai ifjúsági rendezvény) keretein belül vitázzanak az Európa jövőjéről szóló ötleteikről.

A szakértők, aktivisták, befolyásos személyek és döntéshozók részvételével a fiatalok az eseményen lehetőséget kapnak arra, hogy az európai demokrácia szívében osszák meg a gondolataikat, cseréljenek véleményt és inspirálódjanak.

Idén még több program

Az ötödik alkalommal megrendezett EYE2023 személyes és online tevékenységeket is kínál majd Strasbourgban. Csaknem 200 különféle programból lehet válogatni, köztük viták, megbeszélések, kapcsolatépítési lehetőségek, művészeti előadások, sport és interaktív műhelyek. A programok egy részét más intézményekkel, nemzetközi szervezetekkel, civil és ifjúsági szervezetekkel együttműködésben szervezik.

A szabályok a Parlament Instagram-oldalán érhetők el.

Készíts egy jó képet és nyerj utat az EYE2023-ra!

Az EYE2023 rendezvényen részt vehet minden 16 és 30 év közötti fiatal.

Bár az eseményre való jelentkezés határideje már lejárt, még van lehetőség csatlakozni az Instagram versenyünk segítségével. Ha szeretsz fényképeket készíteni a téged és más európaiakat érintő témákban, egyike lehetsz a pályázat hat nyertesének, és ezzel biztosíthatod strasbourgi utazásodat.

A lépések egyszerűek:

• Kövesd a @europeanparlament és az @ep_eye oldalakat az Instagramon.
• Vegyél részt a versenyben legalább egy fotóval, amely az alábbi EYE-témák egyikéhez kapcsolódik:

       o A természet védelme Európában
       o Jogok Európa szívében
       o Üdvözöljük Európában!

• Oszd meg a fotódat három olyan barátoddal, akikről úgy gondolod, részt kellene venniük a versenyben a #eye2023contest hashtag használatával!
• A résztvevőknek valamely uniós országában kell élniük, legalább 18 évesnek kell lenniük, és rendelkezniük kell a fotók feletti szerzői jog 100%-ával.


A verseny április 23-án délig tart.
 Március 19-től minden vasárnap egy nyertest hirdetnek ki az Európai Parlament Instagram-fiókján. A díj fedezi a Strasbourgba utazást és a szállást, a nyertes fotó egy kiállításon is részt vesz a Parlamentben.

A szabályok az Európai Parlament Instagram-oldalán érhetők el.