Eurodesk az Európa-napon!

2023.05.30.
Események és programok

Eurodesk az Európa-napon!

Május 9-én ünnepeljük az Európa-napot, mely az európai békét és egységet állítja reflektorfénybe. Az Európa-nap alkalmából az Európai Unió intézményei kitárják kapuikat a látogatók előtt. Koncertekkel, EU-s információkkal, változatos családi és gyerekprogramokkal, kreatív foglalkozásokkal, kvízekkel és játékokkal várják a látogatókat.

Mint minden évben, idén is részt veszünk Európai Parlament által szervezett Európa-napon május 8-án! 

Helyszíne: Szabadság tér, Budapest 1054

Az Eurodesk a Mobilitás az EU-ban elnevezésű standnál, - más EU-s információs hálózatokkal együtt - a legfrissebb nemzetközi mobilitási információkkal várja az érdeklődőket, legyen szó bármely Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület lehetőségről. 

Érdekelnek az ifjúsági cserék, de nem tudod, kihez fordulhatnál? Szívesen önkénteskednél külföldön, de nem tudod, milyen lehetőségeid vannak? Hallottál már a DiscoverEU lehetőségről, viszont nem tudod, mikor és hol jelentkezhetsz? Gondolkodtál már azon, hogy külföldön végeznéd el a szakmai gyakorlatod?  Keresd az Eurodesk standját az Európa-napon, és segítünk!  

Mivel idén 18 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, a fesztivál keretein belül a vállalkozó szelleműeknek lehetőségük van részt venni a 18 év -18 km-es futóversenyen is.

Az Európa-nap részletes programját lásd az eseménynél.