"Euro-túra"

2024.09.25.
Fiataloknak ajánljuk

"Euro-túra"

Kecsegetető a gondolat, hogy külföldön dolgozz, tanulj vagy önkénteskedj? Vagy csak szimplán többet szeretnél megtudni az Európai Unió működéséről? Akkor az Eurodesk Brussels Link (EBL) angol nyelvű kiadványai neked szólnak!

Euro-Working

Amennyiben tervezed, hogy külföldön dolgozz, vagy gyakornoki helyet keresel egyetemi tanulmányaid mellett, akkor ebben a kiadványban minden fontos információt megtalálhatsz ahhoz, hogyan indulj el ezen az úton. A fogalmi magyarázatokon túl ugyanis hasznos honlapokat is megtalálhatsz benne, valamint tippeket és trükköket az önéletrajz és a motivációs levél megírásához, vagy az álláspályázat leadásához.

Lapozz bele a kiadványba!

 

Euro-Volunteering

Szívesen segítesz másokon? Szeretnéd a képességeid külföldön kamatoztatni, miközben gyakorlatra teszel szert? Lapozd végig a kiadványt, amiből megtudhatod, milyen előnyökkel jár, ha önkéntesként segítesz egy szervezetnek, milyen típusai vannak és hol tudsz jelentkezni az Európai Szolidaritási Testület által finanszírozott nemzetközi projektekre.

Érdekelnek a lehetőségek

 

Euro-Participation and Euro-Activism

Ezen kiadványon keresztül megismerheted az Európai Unió történelmét, a különböző EU-s intézmények működését, a fiatalokat megillető jogokat, és nem utolsó sorban a rendelkezésre álló lehetőségeket az Unión belül.

Tudj meg többet az EU-ról!

 

+Euro-Participation and Euro-Activism - Segédanyag az aktív polgári részvételhez

Most már magyar nyelven is elérhető a kiadvány, így ha segítség kell a tanulmányaidhoz, vagy csak informálódnál, akkor olvass bele!

Nézz bele a kiadványba!