Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!

2023.05.22.
Fiataloknak ajánljuk

Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!

A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.

Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Európai Szolidaritási Testület (ESC) honlapja elérhető a https://szolidaritasitestulet.hu/ címen! Az új weboldal egy friss arculattal rendelkező, felhasználóbarát, könnyen navigálható honlap, ahol a látogatók az Európai Szolidaritási Testület 2021-2027-es programszakaszával kapcsolatos információkról tájékozódhatnak.

A honlapon az alábbi részekből épül fel:

  • Hírek: a programmal kapcsolatos újdonságok szervezeteknek és fiataloknak.
  • Szervezeteknek: a pályázati lehetőségek és az önkéntes projektek megvalósításának menete. Emellett itt kaptak helyet szervezeti támogató tevékenységeink (támogató programjaink, képzéseink) is.
  • Fiataloknak: a fiataloknak szóló lehetőségek tárháza, külön hangsúlyt helyezve a szolidaritási projektek megvalósításának menetére.
  • Rendezvények: a szervezetnek és a fiataloknak szóló, a magyar nemzeti iroda által szervezett rendezvények.
  • Projektélmények: izgalmas, érdekes beszámolók fiatalok és szervezetek élményeiről.
  • Kiadványok: a programhoz kapcsolódó kiadványok (infografikák, előadások, leporellók, stb.).

A 2014-2020 közötti programszakaszhoz kapcsolódó pályázati információk továbbra is a http://eusolidaritycorps.hu/ weboldalon találhatók.

Az új honlap tartalmát folyamatosan frissítjük, így érdemes gyakran visszalátogatni a legújabb információkért. Reméljük, hogy a megújult felület kellemes felhasználói élményt nyújt!