Elérkezett az Ifjúság Európai Éve!

2023.05.31.
Az Ifjúság Európai Éve 2022

Elérkezett az Ifjúság Európai Éve!

Az Ifjúság Európai Éve 2022-ben számos fiatalokat érintő programot és lehetőséget kínál az érdeklődőknek, melyeket többek közt az Eurodesk hálózat partnerszervezetei valósítanak meg Európa-szerte. Nézzük is, hogy hogyan!

Az Ifjúság Európai Éve

Az Eurodesk partnerszervezetei olyan ifjúsági szervezetek, amelyek célközönsége elsősorban a fiatalok, és számukra kínálnak különböző, többek között tájékoztató, információs és tanácsadó, fejlesztő és felvilágosító szolgáltatásokat.  A partnereink által nyújtott információszolgáltatás mindig ingyenes, bárki számára elérhető, és egyéni igényekre szabott. Ráadásul valós élményeken, tapasztalatokon alapul, és széleskörű hozzáférést biztosít mind helyi, mind régiós információkhoz és lehetőségekhez, szerte Európában. Ha a szükség úgy kívánja, partnereink mindig tovább tudják irányítani az érdeklődő fiatalt a számára megfelelő tájékoztató szolgálathoz. 

Az itt felsorolt alapelveink pedig teljes összhangban állnak az Ifjúság Európai Évének célkitűzéseivel! Ezek a célok a fiatalok aktív bevonásán túl megfogalmazzák azt az igényt, hogy minden fiatal hozzáférhessen a megfelelő információkhoz, és az ifjúsági munka által lehetőségük legyen megismerni a rendelkezésükre álló helyi-, nemzeti-, és nemzetközi lehetőségeket.  

Az Ifjúság Európai Éve 2022

Az Ifjúság Európai Éve 2022

Ifjúsági programok, tájékoztató események, konferenciák, információs alkalmak várják majd a fiatalokat szerte az országban és Európában. Az Ifjúság Európai Évében kiemelt szerepet kap a „zöldebb” és befogadóbb társadalomépítés, és a digitalizáció témája.

Ha nem akarsz lemaradni az aktualitásokról, látogass el az Ifjúság Európai Éve honlapjára, és kövesd az @eurodesk_hungary Instagram oldalt!