Ifjúság Európai Éve weboldal - minden egy helyen

2023.02.23.
Az Ifjúság Európai Éve 2022

Ifjúság Európai Éve weboldal - minden egy helyen

Hallasd a hangod! 2022 az Ifjúság Európai Éve!

Az Ifjúság Európai Éve 2022-ben számos fiatalokat érintő programot, lehetőséget kínál. Különösen fontos ez az év, hiszen az európai fiatalok nélkül nem valósulhat meg egy jobb – zöldebb, befogadóbb és digitális – jövő.

Európa-szerte rengeteg lehetőséggel találkozhatnak a fiatalok mind a nemzetközi mobilitás, a tanulás, a jövő alakítása, az emberekkel való interakciók, valamint a különböző tevékenységekben való részvétel vonatkozásában. Az Ifjúság Európai Éve az az időszak, amikor bizalommal és reménnyel haladhatunk előre a világjárvány utáni Európában. 

Ismerd meg az idei célokat, csatlakozz a különböző eseményekhez, olvasd el mit gondolnak a fiatalok Európáról, a jövőjükről! Bővebb információért látogass el az Ifjúság Európai Éve honlapjára!

#EuropeanYearOfYouth!

Mivel az Ifjúság Európai Évében az európai fiatalok kerülnek a középpontba, ezt támogatva jött létre az Európai Bizottság hangplatformja is, a Voice Platform.  Itt bárki, bármilyen nyelven rögzítheti hangüzenetét. A cél, hogy minden fiatal hallathassa a hangját Európa jövőjével kapcsolatban, ezzel is segítve egy szolidaritásra, igazságosságra és demokráciára épülő jövő kialakítását. A beküldött szövegeket bárki meghallgathatja, ugyanis angolra fordítva kerülnek fel az oldalra.

A platform elérhető az Ifjúság Európai Éve portálon keresztül is.