2024-ben is vár a Time to Move!

2024.09.18.
Szervezeteknek ajánljuk

2024-ben is vár a Time to Move!

Nem találtál még megfelelő programot októberre? Érdekelnek a nemzetközi tanulási-, önkéntes- és gyakornoki lehetőségek? Csatlakozz a Time To Move kampány eseményeihez, ahol nem csak segítséget kaphatsz abban, hogyan indulj el ezen az úton, de inspiráló történeteket is hallhatsz már hazatért fiataloktól.

Mi is az a Time To Move?

A Time To Move  Európa-szerte októberben megvalósuló kampány, amit az Eurodesk hálózat szervez. Egy hónap alatt több száz esemény valósul meg annak érdekében, hogy minél többet megtudhass a külföldi lehetőségekről. Ezen alkalmak során első kézből kaphatsz személyre szabott információkat annak érdekében, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

 

Hol találhatod meg ezeket a programokat?

Az Eurodesk partnerek által szervezett nagyon változatos és izgalmas események ingyenesek, azonban néhány esetben regisztrációhoz kötöttek. A kampány weboldalán egy interaktív térkép segítségével találhatod meg a hozzád legközelebbi események időpontját, helyét és rövid leírását. Ha pedig kellően vállalkozó szelleműnek és bátornak érzed magad, válassz valamelyik európai ország lehetőségei közül!

Amennyiben pedig nem tudsz részt venni egyiken sem, látogass el az Eurodesk Opportunity Finder felületére, ahol hasznos információkat találsz európai mobilitási projektekről a tanulás, önkéntesség, gyakornoki helyek, felhívások és támogatások kategóriában.

 

A 2024-es év kihívásai

Ahogyan az eddigi években, idén is több kihívásban teljesíthetsz. A közösségi média kihívásban egy bingó játékra invitálunk, a pólótervező kihívásban pedig kreatív énedet csillogtathatod meg. Mindkettő esetében értékes nyeremények várnak a legjobban teljesítőkre. A részletekkel hamarosan érkezünk! Emellett az @eurodesk Instagram oldalát is érdemes követni, ahol két kérdésre várják majd a fiatalok válaszait. Válaszolj és hátha Te leszel a szerencsés nyertes!

 

Milyen egyéb lehetőségek várnak rád?

Az elmúlt évek nagysikerű online szabadulószobái, a Kalandozások Berlinben és Rejtélyek Rigában továbbra is elérhetőek a központi honlapon. Fogj össze barátaiddal, alkossatok csapatokat és játsszatok együtt vagy egymás ellen!

 

Rendhagyó módon, webinárium formájában folytatódik a Talkative Thursdays Podcast sorozat, ami októberben minden héten új epizóddal jelentkezik. Ha érdekel, hogy milyen témákban osztják meg szakértők és fiatalok a tapasztalataikat és élményeiket, akkor hallgasd és nézd vissza őket YouTubeon és Instagramon!

 

Tarts lépést velünk!

Keresd fel weboldalunkat, ahol újabb hírekkel jelenkezünk minden héten! Kövess minket Instagramon és Facebookon, hogy le ne maradj a hasznos információkról és érdekességekről! Valamint ne felejts el bekapcsolódni a kihívásokba és természetesen vegyél részt az izgalmas eseményeken!

Reméljük, hogy megtalálod a hozzád leginkább illő lehetőségeket!