Kategória 1

2022.12.21.
Korábbi kampányaink

Time to Move 2022

2022.12.21.
Korábbi kampányaink

Time to Move 2022

2022 októberében már kilencedik alkalommal, több száz online és offline Time to Move esemény keretében kaphatott információt sok ezer fiatal a nemzetközi mobilitási lehetőségekről szerte Európában.

Idén 29 országban 1075  izgalmas Time to Move program valósult meg az Eurodesk hálózat szervezésében. 2022-ben Magyarországon 94 eseményen várták partnereink az érdeklődő fiatalokat.

 A sokszínű online és offline programok célja az volt, hogy megismertessék a fiatalokkal a nemzetközi tanulási, önkéntes és gyakornoki lehetőségeket - eljuttatva ezeket az információkat az ország legtávolabbi szegleteibe is, így tájékoztatva a legkisebb településen élő fiatalokat. 

A Time to Move kampány honlapján egy interaktív térkép segítségével követhették nyomon az érdeklődők az eseményeket; de itt találták meg az Eurodesk második online szabadulószoba játékát is: A Rejtélyek Rigában csakúgy, mint az első rész, a Kalandozások Berlinben továbbra is elérhető a honlapon.

Kipróbálom a szabadulószobát!

 

A hazai események során több alkalommal is olyan fiatalok meséltek élményeikről, akik korábban már részt vettek valamilyen nemzetközi programban, de lehetőség volt olyan külföldi önkéntesekkel is beszélgetni, akik jelenleg is hazánkban tartózkodnak. 

A Time to Move kampányt idén két kihívás színesítette: 

A "Greetings from Europe" fotókihívás és a Design your Time to Move” illusztrációs kihívás is büszkélkedhetett magyar jelentkezőkkel, akik munkáit itt nézhetitek meg:

Megnézem a magyar alkotásokat!

Idén az Ugródeszka hírlevelünkre feliratkozók egy Time to Move különkiadást is kaptak a virtuális postaládájukba, melyben összegyűjtöttünk néhány kiemelt programot-ha nem szeretnél lemaradni az ehhez hasonló lehetőségekről, iratkozz fel te is! 

Feliratkozom!