Kategória 1

2024.01.17.
Korábbi kampányaink

Ilyen volt a Time to Move 2023-ban

2024.01.17.
Korábbi kampányaink

Ilyen volt a Time to Move 2023-ban

2023 októberében a Time to Move kampány keretében sok ezer fiatal szerezhetett információt Európa-szerte a nemzetközi mobilitási lehetőségekről.

2023-ban 29 ország részvételével, összesen 1169 program valósult meg az Eurodesk hálózat szervezésében. Magyarországon 81 eseményen várták partnereink az érdeklődő fiatalokat.

A sokszínű online és offline programok célja az volt, hogy megismertessék a fiatalokkal a nemzetközi tanulási, önkéntes és gyakornoki lehetőségeket – az ország legtávolabbi szegleteiben is. Partnereink sokszínű programokat valósítottak meg: játékestek, flashmobok, tájékoztató alkalmak, tökfaragó délután és jelmezes bulik. Emellett bekapcsolódtak a települések rendezvényeibe is (börzék, diákfórumok, pályaválasztási napok), vagy iskolákban rendkívüli osztályfőnöki órák keretében tartottak interaktív előadásokat. 

A kampány központi honlapján nem csak a számukra megfelelő programot találhatták meg a fiatalok, hanem az online szabadulószobákat is (Rejtélyek Rigában és Kalandozások Berlinben) – amik továbbra is elérhetőek. Még több hasznos tippet és trükköt tudhattak meg a Talkative Thursdays podcast epizódjainak izgalmas beszélgetéseiből.

Ha lemaradtál volna a programokról akkor sem kell elkeseredned, 2024 októberében ismét Time to Move! Ha első kézből szeretnéd megkapni az információkat, akkor iratkozz fel hírlevelünkre vagy keresd Eurodesk partnereinket!

Feliratkozom a hírlevélre!

Találkozzunk 2024-ben is!