Kategória 1

2020.11.23.
Korábbi kampányaink

Fedezd fel Európát! - Time to Move kampány 2017-ben

2020.11.23.
Korábbi kampányaink

Fedezd fel Európát! - Time to Move kampány 2017-ben

Idén már negyedik alkalommal rendezték meg a Time to Move európai programsorozatot, amelyben egy hónapon keresztül több száz változatos esemény – tájékoztató előadás, flashmob, koncert, workshop - zajlott a nemzetközi mobilitás népszerűsítése érdekében.

A sokszínű online és offline program célja az volt, hogy megismertessék a fiatalokkal a nemzetközi tanulási, önkéntes és gyakornoki lehetőségeket, amelyekkel felfedezhetik egész Európát. A rendezvénysorozat az európai ifjúsági információszolgáltató hálózat, az Eurodesk szervezésében valósult meg 22 ország részvételével, 822 esemény keretében. 

A magyar Eurodesk hálózat csaknem 70 eseménnyel csatlakozott a kampányhoz, színes és izgalmas programokkal várták a fiatalokat országszerte. A kampány egyik kiemelt hazai rendezvénye az október 16-án, a budapesti Szóda Műhelyben tartott Start! beszélgetés, volt, melynek során a résztvevők a hazai és külföldi karrierkezdésről beszélgettek.

További Magyarországi helyszínek voltak: Budapest, Debrecen, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Kaposvár, Kecskemét, Kisvárda, Komárom, Mezőkövesd, Miskolc, Mór, Nagybajom, Nagykálló, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém, Várpalota, Veresegyház.