Youth Hungary- Új Nemzedék Online Konferencia 2021

2023.06.05.
Szervezeteknek ajánljuk

Youth Hungary- Új Nemzedék Online Konferencia 2021

Az Erzsébet Ifjúsági Alap idén is megtartja a Youth Hungary - Új Nemzedék Konferenciát az ország ifjúsággal foglalkozó szervezetei és a települési ifjúsági területen dolgozó munkatársai, döntéshozói részére.

Az idei lesz az utolsó Youth Hungary rendezvény, ezért a szervezők egy minden eddiginél színesebb és tartalmasabb programot állítottak össze. A szokásoknak megfelelően ezúttal is a konferencián hirdetik ki az Erzsébet Nóvum Díj, és az ezzel járó 1.000.000 Ft-os támogatás nyertesét, de korábbi évek pályázói és díjazottjai is tartanak előadásokat majd. Szó lesz az ifjúsággal kapcsolatos közösségépítés fejlesztésének lehetőségeiről és ezzel kapcsolatos jó gyakorlatokról, valamint workshopok, prezentációk és beszélgetések által az érdeklődők segítséget kaphatnak nem csak projektek megvalósításához, hanem ahhoz is, hogy belelássanak abba, honnan jönnek az ötletek, vagy hogy hogyan lehetnek egy-egy település sajátosságai közösségépítő elemek. 

A program időpontja: 2021.12.09. 9:00-15:30 

Regisztráció határideje: 2021.12.08. 12:00

A részletes program elérhető itt.

A vírushelyzetre való tekintettel a rendezvényt a résztvevők biztonsága érdekében online platformon (ZOOM) tartják, melynek linkjét a konferenciát megelőző napon küldik meg a regisztráltaknak. A regisztrációs felület ide kattintva érhető el