Van még néhány hely az Erasmus Goes Greener eseményen! Regisztrálj még ma!

2023.06.05.
Szervezeteknek ajánljuk

Van még néhány hely az Erasmus Goes Greener eseményen! Regisztrálj még ma!

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ Ifjúsági csoportjának szervezésében kerül megrendezésre az Erasmus Goes Greener nemzetközi, angol nyelvű eseménye.

Az Erasmus Goes Greener feltárja, hogy hogyan lehetnek az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási testület programjai környezettudatosabbak. Szó lesz a projekt és a szervezetek zöldebb jövőképének megalkotásáról, a lehetséges lehetőségek feltárásáról, és a környezetvédő mozgalomhoz való hozzájárulásról az ifjúsági munkában.

A részvételhez nincs szükség előzetes tudásra a környezeti fenntarthatóságról vagy a zöld projektekről, csak a változáshoz kellő motivációra. A program során a résztvevők megosztják egymással a gyakorlatokat, és közösen megvizsgálják, hogyan lehet környezetileg pozitív hatást gyakorolni az ifjúsági munkára.

Ez a program képzési, tereplátogatási és szemináriumi elemeket tartalmaz egy gazdag és inspiráló tanulási környezet megteremtése érdekében. Ez egy lehetőség az ifjúsági munkások számára, hogy többet tanuljanak a meglévő gyakorlatokból, megosszák egymással azokat, ihletet merítsenek, és felfedezzék, hogyan tehetik zöldebbé a projekteket, szervezeteket és az ifjúsági munkát.

Időpont: 2022. október 23-28.

Helyszín: Budapest

Olyan ifjúsági területen dolgozó szakemberek, civil szervezetek, projektmenedzserek és projektkoordinátorok jelentkezését várjuk, akik napi kapcsolatban állnak a fiatalokkal, és érdeklődnek a környezettudatosság témája iránt. 

A részvétel költségei: A résztvevők szállás és étkezés, valamint a programhoz kapcsolódó költségeit a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoport fedezi. A program helyszínére való utazást a résztvevők maguk szervezik és fizetik.

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 28.

Értesítés a jelentkezés eredményéről: 2022. szeptember 7.

Részletek és regisztráció a következő linken.