Kategória 1

2023.05.26.
Fiataloknak ajánljuk

Találd meg a Neked szóló lehetőséget!

2023.05.26.
Fiataloknak ajánljuk

Találd meg a Neked szóló lehetőséget!

Akár rövid-, akár hosszútávú lehetőséget keresel külföldön, az Eurodesk Opportunity Finder felületén mindenképp érdemes körülnézned!

Az Eurodesk Opportunity Finder egy folyamatosan frissülő lehetőség gyűjtemény kifejezetten fiatalok számára. Ezen a felületen közvetlenül Uniós intézmények és szervezetek teszi közzé az aktuálisan elérhető lehetőségeket.

Az Opportunity Finderben 5 különböző kategóriában keresgélhetsz:

 

Tanulás                           Önkéntesség

Gyakornoki lehetőségek

Felhívások                         Támogatások

 

Kategóriák

 

Tanulás:

Külföldi tanulmányi ösztöndíjak és lehetőségek gyűjteménye. Itt legtöbbször mester- és posztgraduális képzések érhetőek el, de előfordulnak alapképzés részeként nyújtott ösztöndíj lehetőségek is.

Önkéntesség:

Ide olyan külföldi önkénteskedési lehetőségek kerülnek, amelyek nem csak az Európai Szolidaritási Testülethez tartoznak, hanem egyéb Uniós szervezetekhez is, Pl. Uniós ifjúsági szervezetek, külföldi városok önkormányzatai, vagy akár az ENSZ által közzétett programokkal is találkozhatsz itt.

Gyakornoki helyek:

Szeretnél gyakornok lenni az Európai Bíróságnál? Vagy az NATO-nál? Esetleg az Európai Központi Banknál? Akkor itt nézz körül! Az esetek döntő többségében olyan külföldi gyakornoki lehetőségek kerülnek be ide, amelyekre már befejezett, vagy folyamatban lévő felsőoktatási tanulmányokat folytatva tudsz jelentkezni.

Felhívások:

Született tehetség vagy, ha esszéírásról van szó? Esetleg úgy tudsz fotózni, mintha kamerával a kezedben születtél volna? Vagy szeretsz fontos társadalmi kérdésekkel foglalkozni? Nézz körül a Felhívások fülön! A felületen számos külföldi szakmai gyakorlati helyet találsz uniós intézményeknél, kutatóintézeteknél és egyéb nemzetközi szervezeteknél. De kreatív alkotói pályázatokra is lelhetsz, vagy további tanulási lehetőségekre is jelentkezhetsz.

Támogatások:

Uniós szervezetek és intézmények által kínált fiataloknak szóló támogatások gyűjteménye.

Érdemes havonta visszatérni a felületre, ugyanis újabb lehetőségekkel rendszeresen frissül. Ha nem akarsz lemaradni az aktuális projektekről, kövess minket Instagramon, ahol hetente összegyűjtjük sztorik formájában az elérhető legérdekesebb lehetőségeket.

 

 

Miért az Opportunity Finder oldalát használd?
  • Biztonságosan találhatsz magadnak külföldi lehetőségeket, ellenőrzött forrásból.

  • Folyamatosan frissülő adatbázisból dolgozunk, vannak évente visszatérő programok is.

  • Sokoldalú platform, ami ingyenesen kínál neked temérdek lehetőséget.

  • Világszervezetek, uniós szervezetek lehetőségeit is megtalálod.

  • A felület bárki számára elérhető, és könnyen kezelhető. 

Felkeltettük az érdeklődésed?

Nézz körül a jelenleg elérhető lehetőségek között itt!